Poprosím zkušenější uživatele,o jednoduchý návod jak zprovoznit komunikaci iPhone3G---PC/WiFi Router a jaké zařízení mám pořídit.
Jde mi o spojení iPhone3G bezdrátově s PC a WiFi Routerem,k přenosu souborů/správě zařízení,ovládání PC programů z iPhone (třeba WinMedia,PowerDVD,WinAmp,pohyb myší atd.
Uvítal bych kdyby to šlo i opačně...prostě okno ve kterém by se zobrazilo prostředí OS X iPhone a myší šlo kompletně z PC ovládat.
Kdyby bylo možné sdílení NETového připojení z PC na iPhone nezlobil bych se.
Požádám o veškeré odkazy na aplikace z Cydie,AppStore installeru a také na webové stránky z PC pro komunikační SW nainstalovaný na počítači.
Zeptám se iPhone podporuje všechny standartní WiFi routery,nebo jen určité značky a typy? prodavač mi říkal že je nejdůležitější podpora protokolu AcessPoint a že s iPhone bývají potíže (měl nejspíš na mysli v případě že není proveden JailBreak)
Viděl jsem prodávat ASUS SB 2.0 Key WiFi Router s AcessPointem za necelých 700kš což je myxslím slšná cena....za ty prachy jsem kupoval před 3roky BT Key od MSI jenže ten je mi teď s iPhobem dokd se Appkle nerozhoupá na dvě věci a Wi-Fi je xx krát rychlejší.
Píši to sem do sekce pro nováčky,protože co se týče Wi-Fi jsem úplný analfabet....tedy alespoň zatím