Firmware 2.2 a Jailbreak na iPhonu 1 Generace

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lujgi17 | sob lis 29, 2008 8:05 pm

Firmware 2.2 a Jailbreak na iPhonu 1 Generace

Ahoj Lidi,
Uvazuju ze udelam Restore iPhonu 1 Generece. Chtel bych se zeptat jeslti Uz jde udelat Odblokace pro vsechny Operatory (pokud ano tak pres co) a Jailbreak (pokud ano tak jak, nasel sjem navod pouze pro iPhone 3G) na nejnovejsi firm.. 2.2 i na iPhone 1 Generece.

Diky za odpoved :wink:

Uživatelský avatar dodo_mt | sob lis 29, 2008 8:07 pm

Re: Firmware 2.2 a Jailbreak na iPhonu 1 Generace

Zase si si nepozrel ani kusocek fora kde sa toto vsetko riesi. Lenivost lenivost...

Sekcia navody hned prvy prispevok od Playho

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

lujgi17 | sob lis 29, 2008 8:32 pm

Ahoj,
Na forum jsem byl ale mam v tom vsem zmatek. Hledal jsem to tu ale nenasel sjem nikde uplnou odpoved ani navod. Mam iPhone 1 Gen.. a nevim jestli kdyz rejdu na nejno... soft 2.2 tak mi pujde Odblokovat (treba pres ZiPhone) aspon jsem zatim nenasel jednoznacnou odpoved zatim jsem se docetl ze jde pres ZiPhone odblokovat jen verze firmw... 2.1. O Jailbeaku jsem uz si vse nasel ale k cemu mi bude iPhone z ktereho si nezavolam. Ani jsem tu nenasel navon jak pripadne udelta ten odblok pres ZiPhone ve verzi 3.0 na Win.

Uživatelský avatar dodo_mt | sob lis 29, 2008 8:47 pm

aku mas verziu FW teraz v iP? 2.1? ak hej tak ti staci cez iTunes urobit restore napr. whiskyho FW kukni v mojom popise... ziaden ziphone ti neni treba. Ak uz mas iP odblokovany staci ti iTunes.

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

lujgi17 | sob lis 29, 2008 9:06 pm

Ano mam verzi 2.1 ale nemam ji Jailbreaknutou.

Takze pokud tomu dobre rozumim tak kdyz mam tu verzi 2.1 odblokovanou na vsechny opreratory tak uz to nemusim resit a rovnou jen se ridit timto navodem: viewtopic.php?f=96&t=11667
a po uspesnem Restoru a Jailbreaknutim podle tohoto navodu zustane iPhone odblokovany i na vsecky operatory.

A jeste by me zajimalo zda uz bude v iPhonu i obsazena Cydie ci musim jeste neco udelat navic.

Ja myslel ze pri provedeni Restoru se ki smaze z iPhonu vse i ta odblokace na vechny opeatory.

Diky moc

Poduk Ano, Tak mi to potvrdte Prosim :wink:

Uživatelský avatar dodo_mt | sob lis 29, 2008 10:23 pm

Cim si si odblokoval iP pretym? Ak mas prvu generaciu tak by si ju mal mat odblokovanu to znamena ze uz nemusis robit nic iba urobit prechod podla toho navodu.
A ano Cydiu budes mat a aj installer.

dodo
Apple Magic Mouse

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv