Jak spustit aplikace po jailbreaku

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lindaseks | ned lis 30, 2008 10:12 am

Jak spustit aplikace po jailbreaku

Ahojky jsem tady nová. Mam Iphone asi tak 10 dní a pomocí návodů na internetu jsem zvládla úspěšně jailbreak. Ale když si stáhnu aplikaci do mobilu a kliknu na ikonku nové aplikace napíše mi to že to nemůže otevřít. Je opravdu nutnost mít staženou alespoň jednu free aplikaci s Itunes? Jelikož se mi tam nejde zaregistrovat. Tudíž mám jailbreak ale neumím to tam dostat tak aby se to spustilo. Poradí mi někdo ochotný tak abych to pochopila i já slečna? Děkuju moc.

pacholek | ned lis 30, 2008 10:15 am

Re: Jak spustit aplikace po jailbreaku

zaprve ti gratuluju k uspesnemu JB... spoustu kluku to podela:)
zadruhe..ano musis mit nainstalovanou aplikaci z itunes bez toho se nehnes.. nicmene to uz zavani warezem a s tim tu neradime a nemame ho radi tfuj tfuj:)

lindaseks | ned lis 30, 2008 10:18 am

ahaa tak pšš už mlčím:) takže nic mno :( jelikož je itunes podělanej tak je to v čoudu :( dík za info no:D kdyžtak pm :oops:

pacholek | ned lis 30, 2008 10:21 am

to itunes se snad nakonec vsem podarilo..v cem se zaseknes ty? neprijde ti aktivacni mail ? nemas na vyber "none" ? povidej

lindaseks | ned lis 30, 2008 10:23 am

takže nebere mi to kreditku, tudíž se nedostanu do závěrečné fáze s applu mi napsali že když jim pošlu číslo reedem gift karty že mě zaregistrujou a ani s none mi to nejde takže já se prostě sama nezaregistruju buď něco dělám špatně nebo nevím přece jenom vy chlapi ste na to lepší

Navíc neznám nikoho z mého okolí kdo by byl ochotný mi s tím nějak pomoc :(

pacholek | ned lis 30, 2008 10:28 am

tady na foru vetsinou pomahame:P a kdyz se jedna o holku tak se i vic snazime xD
muzes zkusit zaregistrovat se na slovensky appstore... bere nase karty ;)

lindaseks | ned lis 30, 2008 10:33 am

no já to vyzkouším, snad to půjde zkoušela jsem ameriku i polsko a nic nešlo jak to je teď pošahaný a sehnat někoho s free účtem který si ho stihl udělat když to ještě šlo je naprd :(

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv