Bez iTunes se nehnu?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

domy... | ned lis 30, 2008 8:59 pm

Bez iTunes se nehnu?

Ahoj, hledal sem docela dlouho a podobne tema jsem nenasel, takze se chci zeptat. Docetl sem se tady jak iP jailbreaknout, vsechno mi bylo docela jasne ale zajmalo by me co je Cydie? Zatim to chapu tak ze to je jakoby neaky program pres ktery stahuju ruzne aplikace a hry zadarmo do sveho iP. Ale zase sem se docetl, ze kdyz nebudu mit stazenou ani jednu apliakaci z iTunes ze mi tam nepujde nic dat. Takze sem ted docela zmateny takze vas prosim o vysvetleni co je to ta Cydia/e nevim jak se to pise :D a potom jak je to stim iTunes. Predem dekuju za kazdou odpoved.

Uživatelský avatar Beavers | ned lis 30, 2008 9:01 pm

Re: Bez iTunes se nehnu?

Hledej přes funkci Hledat a zadávej výrazy,které s tématem souvisí. Nepleť iTunes a Cydia dohromady. Abys mohl využívat Cydia, musíš mít JB telefon.
Moderator fóra
Moderator fóra

oXyGen | ned lis 30, 2008 9:02 pm

Cydie je aplikace, která je nahraná do telefonu při JB a jsou v ní aplikace, které nenajdeš na app store, protože apple je zakázal. A co vim tak musíš alespoň jednu aplikaci stáhnout z app store (ale nejsem si jistej). Nemam JB takže mě když tak někdo opravte :wink:

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned lis 30, 2008 9:09 pm

Ano po JB je nutne stahnout alespon jednu free aplikaci z appstore jinak to nejde.
cydie je obdoba AppStore/Alternativa a jsou tam free/placene aplikace ktere APPLE neschvalil umistit na AppStore protoze porusuji jejich SDK.
Jsou to aplikace zasahujici hloubeji do systemu a zcela nepochopitelne i aplikace (Free) urcena k nahravani videa s nazvem cycoreder od autora cydie.
Proc nelze oficialne ukladat videa v iphone kdyz fotky ano opravdu nechapu.

Nema nekdo odkaz na zneni SDK od Apple celkem bych si to precetl at uz EN ci cesky preklad :?:
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

oXyGen | ned lis 30, 2008 9:13 pm

sorry za OT :roll:

Gekko gecko: není to někde v app store? ja jsem to někde viděl ale nemužu to zaboha najit...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv