Rajba | pát lis 28, 2008 6:57 pm
Takže pokud:
Vlastníte originální offico koupený Iphone 3G v české republice. Od českých operátorů. (Můj konkrétní případ T-Mobile)
A po jailbraku podle návodu, vám Iphone nechytá vaší síť. (Žádný signál, příp. NO SERVICE hláška u mě T-Mob)
Řešení je jednoduché. V návodu, který je zde na hlavní stránce napsán, se nepíše o jednom důležitém mezikroku.
Po restore, před tím, než spustíte quickpwn, je potřeba v itunes telefon nejprve aktivovat. To znamená, po restore, zesynchronizovat iphone s Itunes + na požádání odemknout simku na iphone (zadat pin k sim). Do iphone se nahraje to, co jste tam měli před restorem + se po chvíli zprovozní síť operátora a naskočí signál.
Poté udělat klasický Jailbrake spuštěním QuickPwn a pokračováním podle něj.
Takže ve svý podstatě, je potřeba udělat zase restore, zesynchronizovat iphone s itunes, a udělat jailbrake.
A prosil bych nějakého moderátora, aby tento návod na řešení problému s nechytáním signálu po JB, dal někam do sekce faq, nebo do sekce návody.
Hledal jsem tu řešení dost dlouho (už se mi to stalo při přechodu na 2.1 a tehdy jsem to řešil nahráním whiskeyho) celkem marně.
A dost lidí možná na tenhle problém znova narazí.