Iphone...ikona

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

d-e-n-u-s | čtv pro 04, 2008 8:17 pm

Iphone...ikona

Ahoj všem:) mám tkaový problem...jak mate hlavní displey v iphonu jak tam je youtube,text,contacts,itunes,seznam,kalendář,calculator atd...tak mi se ikonka camera přesunula jakobvy vedle a udelalo mi to druhou stranku...nevíte prosim co s tim? kdyby ste někdo veděl tak mi prosim napistě na icq 242-642-327 prosim prosim a nebo na mail: Podlipka@seznam.cz diky zatim ahoj:)
Host
Host

pacholek | čtv pro 04, 2008 8:19 pm

Re: Iphone...ikona

drz prst na jakekoliv ikone dokud se cela plocha neroztrese... to je faze kdy se daji ikony presouvat tazenim prstem... takze si najdi kameru poloz na ni prst a pretahni ji doleva na prvni list ;)... stisknutim home buttonu se ikony prestanou trast

d-e-n-u-s | čtv pro 04, 2008 8:27 pm

strašně moc ti děkujuuu:) a prosimtě mužu se tě ještě zeptat jeslti se nedaji dat mp3 jako vyzvaneni nebo fotky jako tapteta?:) dekuji moc
Host
Host

oXyGen | čtv pro 04, 2008 8:33 pm

Vyzvanění přes iRinger nebo jak se to jmenuje (najdeš tady na foru) a fotku si nastavíš že na ní klikneš..dáš dole v levo takovou tu kostičku s šipkou (nebo co to je..uplně v levo) a dáš Use As Wallpaper :wink:

reewiden | čtv pro 04, 2008 8:35 pm

no na to aby si mohol dat vlastne zvonenie si musis stiahnut program iRinger tam das mp3 vyberies 30s ktore chces mat ako zvonenie ono ti to prerobi a samo odosle do iTunes potom uz staci iba synchronizovat.... 8)

nabuduce skous pouzit tlacidlo HLEDAT by si neveril ale vela sa tam dozvies... 8)

scorpi | čtv pro 04, 2008 8:39 pm

d-e-n-u-s píše:Ahoj všem:) mám tkaový problem...jak mate hlavní displey v iphonu jak tam je youtube,text,contacts,itunes,seznam,kalendář,calculator atd...tak mi se ikonka camera přesunula jakobvy vedle a udelalo mi to druhou stranku...nevíte prosim co s tim? kdyby ste někdo veděl tak mi prosim napistě na icq 242-642-327 prosim prosim a nebo na mail: Podlipka@seznam.cz diky zatim ahoj:)

Doporučuji pročíst návod k iPhonu nebo ještě lépe prostuduj tenhle tutorial scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv