iPhone z druhé ruky

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

SlezY | čtv pro 04, 2008 9:56 pm

iPhone z druhé ruky

Zdravím.Zvažuji koupi iPhone, ale z druhé ruky, ale nevím, na co se zaměřit. Mám ještě pár otázeček :-)

1) Když už budu mít telefon po někom a on ho už měl aktivovaný a registrovaný (v iTunes), půjde to přeregistrovat? Nebo mám k tomu chtít nějaký login a heslo? Nebo to jde všechno přenastavit znovu

2) Jak poznám, že byl telefon Jailbreaknutý, nebo jak by tomohl prodávající případně "schovat". Je to vratný stav? Nebo si to telefon "pamatuje"?

3) U nás prodávají iPhone jenom operátoři, pokud se nepletu? Takže záruční list by měl být O2/T-Mobile/Vodafone?

4) Na co by jsem si měl dát pozor?

5) Pokud by jste někdo měl ještě nějakou radu, dejte vědět, budu jenom rád ;-).

Díky

Mautin | pát pro 05, 2008 7:30 am

Re: iPhone z druhé ruky

1) Ano, půjde to registrovat a aktivovat na tvůj účet(alespoň mě se to povedllo)

2)JB je vratný-vždycky můžeš udělat restore na orig. Firmware.

3) Oficiálně ano, ale jde i dovézt přes firmy tipu Shipito atd, ale tam nvm jak je to se zárukou(nvm jestli má Apple i u iP mezinárodní)

4) Prasklý kryt(zadní), vadné pixely na displeji, funkční tlačítka... :D- fakt, sestřence špatně fungoval home button
Naposledy upravil Mautin dne pát pro 05, 2008 8:18 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar masklin | pát pro 05, 2008 8:05 am

Vyzkousej sluchatkovy konektor a spodni konektor na nabijecku a pripojeni k pocitaci. Jestli to pujde tak vyzkousej pripojeni ne net pres edge/3g a wifi. Zkus si zavolat. Zkontroluj okraje zadniho krytu jestli ho nekdo nesundaval.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Beavers | pát pro 05, 2008 8:23 am

3. iPhone se prodává i v kamenných obchodech s mobilními telefony. U nás jej mají běžně za 10 900 (8G). Tzv. šedý trh. Záruku dává sám prodejce.
Moderator fóra
Moderator fóra

SlezY | pát pro 05, 2008 1:53 pm

A pokud by to bylo z takovýho krámku, nebude pak nějaký problém s updatem firmwaru (a nedej bože s blokací pro nějakýho tamnějšího operátora)???

Kdybych to shrnul, tak nejlepší je vzít iPhone se záručákem od nějakýho našeho operátora a mělo by být po problémech :-)...

Jailbreak (kdyby byl už udělaný), tak by se poznal tak, že v menu bude ikona na Installer nebo Cydie? Se ptám, protože jsem ještě tohle neměl možnost držet v ruce :oops: ...

Oki oki, na ty HW záležitosti si dám pozor. Díky ;-).
Šlo mi hlavně o SW záležitosti - jestli má někdo předat nějaký kód nebo registraci nebo prostě stačí telefon se záručákem a příslušenstvým a všechno se pak už udělá přes iTunes

Na koupi si počkám až po vánocích - to bude nabídek dost a cena možná taky menší, řekl bych :D :D :D

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv