Jak stahovat Mp3

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

roxy | sob pro 06, 2008 1:13 am

Jak stahovat Mp3

Ahoj,zrovna jsem dostala novy iPhone,ale bohuzel nejsem typ na takovyhle veci :( :( ,a proto bych potrebovala poradit.Rada bych si stahla nejake Mp3 z pocitace do iPhonu,ale nevim jak,a taky jsem si zkousela s kamoskou posilat Mp3 pres Bluetooth,ale vubec me ji to nenaslo a ani ja nenasla ji!!!!Muzete mi prosim dat nejakou radu????

Uživatelský avatar Beavers | sob pro 06, 2008 8:03 am

Re: Jak stahovat Mp3

Radu ti dám, i když mě za ni možná pošleš do horoucích pekel.
1. Pro to, abys dostala do iP hudbu, musíš použít program iTunes. To je základ. Když stiskneš zde nahoře zelenou záložku HLEDAT, piš do vyhledávacího pole hesla jako MP3, hudba do iPhone, synchronizace, iTunes a odvozeniny a kombinace těchto hesel. Pro začátek jsem ti něco našel, ale dál už musíš sama. Využij také obsah fóra a v sekci Návody toho taky najdeš dost. Tady máš postup pro stažení MP3 do iP viewtopic.php?f=13&t=3589 Nezapomeň, že si tam můžeš vložit i obrázky alb.
2. Blue Tooth u iP nefunguje tak, jak jsi zvyklá u jiných telefonů. Přenášení souborů mezi dvěma telefony není možné, ani se s tím nezdržuj. BT u iP slouží pouze pro HF v autě, případně pro BT náhlavní sadu. Toť vše, co umí.

Nepíšeš, jaký máš iP, zda je breaknutý atd.
Moderator fóra
Moderator fóra

oXyGen | sob pro 06, 2008 12:44 pm

Myslim že by nebylo od věci si přečíst ještě Co iPhone neumi

pannys | sob pro 06, 2008 1:42 pm

tyhle lidi fakt nechapu.....koupej si iPhone jenom proto ze je hezkej a ze je znamej....ale vubec si o tom nic nezjistej a ani nevedi ze se k nahravani pisnicek pouziva iTunes...je to samozrejme ciste jejich vec ale pak z toho jednoduse ovladaneho telefonu maji akorat starosti, protoze sou zvykli na "normalni telefony"

Uživatelský avatar Beavers | sob pro 06, 2008 1:44 pm

OT: Chápeš, nechápeš. Ale i takové uživatele je nutno respektovat.
Moderator fóra
Moderator fóra

pannys | sob pro 06, 2008 1:50 pm

Asi jo no :roll:

Uživatelský avatar Martyn | sob pro 06, 2008 9:47 pm

No, kdybych předtím neměl asi rok a půl iPoda tak bych to možna taky moc nevěděl. Je fakt, že si něco přečíst musíš, ale každej někdy začínal..
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

JC_Gucci | ned pro 07, 2008 3:26 pm

Ja kdyz si ho kupoval tak jsem si zjistil, jestli to umi to co ja nejvic potrebuju a co je pro me rozhodujici. Spoustu veci jako nefunkcni BT a uz si nepamatuju, ale mozna i to nahravani jen pres itunes jsem se dozvedel az kdyz jsem ho prines domu. Nerikam ze mi to je uplne jedno, ale vzhledem k jinejm funkcim je to pro me irelevantni a pri rozhodovani jestli si ho koupim to stejne nehralo zadnou roli. Taky je spousta lidi co si ho nekoupila ale dostala (cekejme prival nejvetsi newbu po vanocich). Pak je proste hodne lidi co jim na tom tolik nezalezi. Potrebuju telefon, iphone je slavnej, asi bude dobrej, sem s nim.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv