Problem se synchronizaci

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Weithfisto | pon pro 01, 2008 9:35 pm

Problem se synchronizaci

Dovezl jsem si dneska iphone z opravny s tim ze mi rekli ze je vsechno v poradku ze nenasli zadnou zavadu a pritom jsem ten iphone nemohl rozjet.

Dneska jsem ho pripichl a zkusil si na neho nahrat hudbu
ale ani zahoba jsem ji tam nemohl dostat porad se to syncovalo a delalo nejaky kraviny, tak jsem to nechal a potom me to vyhodilo tohle : http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=EiXOfdtQg3.JPG

Nevite co stim prosimvas ?, Takhle to presne zacalo minule nez mi vytuhl cely mobil a ja ho musel dat do servisu, a to jsem mel ten mobil 1 den a tedka ho nemam ani den a uz to zase dela. nevim co stim, ale cekat zase 30 dni se me teda opravdu nechce. Prosim poradte

Weithfisto | pon pro 01, 2008 9:56 pm

Re: Problem se synchronizaci

a jeste prosim mobl by me nekdo uplne jako pro debila vysvetlit jak dostnau na iphone hudbu a filmy ?? Jelikoz ja jsem to delal a neslo mi to napsalo mi to tu chybu viz up, kamos to zkousel pres vzdalenou plochu a taky mu to neslo. Fakt uz nevim a nechcu to zas posrat

Weithfisto | pon pro 01, 2008 10:09 pm

tak mam dalsi novinku tedka jsem vypl a zapl iphone protoze byl porad syncly a neslo s tim nic delat, itunes mi rekl ze mam obnovit nastaveni k nakeme hodine, zacalo se to delat uprostred itunes odpojil iphone jakoby ho uz nevidel a na mobilu je porad restore in progress z takovych 5 minut coz se me nelibi. co mam robit :X

Weithfisto | pon pro 01, 2008 10:27 pm

posledni novinka, nemuzu dat ani restore, napise mi to ze to nelze, stahl se cely restore balit, ale jak se chtel nainstalovat error

Uživatelský avatar Gekko gecko | pon pro 01, 2008 10:34 pm

Co jsem z toho screenu vycetl,tak iTunes hlasi chybu zapis/cteni na disk/iPhone tedy do jeho pamet.
Jestli jsi ho rekamoval z duvodu nefunkcni synchronizace tak mas dve moznosti: 1.Zkusit jine PC anebo 2.Jit do servisu a udelat tam bordel,protoze ti jej vratili ze je v poradku a nejspis na nej ani nesahli.

jo a zkus priste EDIT :wink: svych prispevku nez pridavat dalsi a odpovidat sam sobe.

Jako posledni zkus primo v iphone Setting/General/Reset/Erase all content and Seting-TRVA TO HODINU a pamet se zformatuje.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Weithfisto | pon pro 01, 2008 10:44 pm

jak jsem minule davla mobil na reklamaci tak nesle ani zapnout kdyz jsi ho zapl chtelo to pripojit k itunes a restorovat, ale tam to napsalo unknown error 13 , ani v tmobilu nevedeli co stim a v servise rekli ze jim to jelo proste a meli to tam 20 dni coz je podle me blbost. ZTkusim ten tvuj format, snad to pomuze, Ale nechapu jak se tak samo do sebe muze pametovka pokazit

Weithfisto | pon pro 01, 2008 11:48 pm

takze jsem cely iphone restartoval natvrdo mno a po ty hodince cekani pripichnu ho do site nacte se mi pekne ale zase po chvili nemam prava na zapis. zkusim to jeste na jinem pc jinak uz nevim

Uživatelský avatar Gekko gecko | úte pro 02, 2008 9:45 pm

Fakt divny,hele zkus s tim jit jeste jednou k operatorovi a at to napoji u sebe v prodejne.Pokud to bude stejne zjisti si adresu serisu,nech si na prodejne vystavit potvrzeni o zavade a utikej tam.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

JC_Gucci | čtv pro 04, 2008 5:57 pm

a nepostuj dva prispevky za sebou (pouzij edit), nebo nedostanes nic od jeziska.

Uživatelský avatar Gekko gecko | čtv pro 11, 2008 8:14 pm

Kdyby jen dva vid Weithfisto :lol: :wink:
Uz jsi nejak pokrocil?
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Paly | čtv pro 11, 2008 8:16 pm

Lock & archiv.

Duplicita pokracujte tu: viewtopic.php?f=27&t=12202
iPhone XS white iOS 13.x,