Problem s Quickpwn

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

petko182 | úte říj 21, 2008 3:14 pm

Problem s Quickpwn

Chcel som urobit jailbreak na iPhone 3g avask som narazil na problem t.j po rozbaleni Quickpwn(stiahnuty s odkazu na tomto fore http://rapidshare.de/files/40468881/CZS ... .ipsw.html) mi nejde spustit subor quickpwn-gui, ktory ako iste vsetci viete je potrebny :lol: Vzdy mi vypise chybu " Nepodarilo sa spravne inicializovat aplikaciu (0xc0000135) skusal som to rozbehnut aj na inych PC, ale vsade mi to dopadlo rovnako... Za pomoc dakujem. Mam software 2.1.

EDIT: Este mam otazku po jailbreaku pridem o vsetky data v telefone??? Pri zmene firmware(software) mi vsetko ostalo ako pred zmenou (cisla,sms,nastavenia,foto,hudba...)

Prispevky edituj tak ako som to urobil teraz ja za Teba. Paly

Paly | úte říj 21, 2008 4:18 pm

Re: Problem s Quickpwn

Odkaz, ktory si tu hodil nie je na QuickPWN, ale na upraveny FW, cize si najprv skontroluj co si stahoval.

Navod na odblokovanie je aj na stranke http://www.iph0ne.sk ale je to od toho isteho uzivatela, ktory napisal navod aj na tomto fore.

Ked pojdes korok po kroku urcite najdes nejaku chybu, ktoru si nepostrehol a ta Ti robi sarapatu.

Po JB prides o vsetko co si napisal. Pretoze sa neodporuca obnovovat iPhone zo zalohy. Ak mas vsetky kontkty zazalohovane v Outlooku tak by to nemal byt problem.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

petko182 | úte říj 21, 2008 4:45 pm

Problem som nasiel bolo potrebne nainstalovat Netframework, po instalacii uz quickpwn ide... Ale vyskytol sa mi dalsi problem a t.j , ze po uspesnom jailbreaku v iphone chyba Cydia aj instaler a pri tom som zaskrtol obe moznosti!

Paly | úte říj 21, 2008 4:47 pm

To nic, nainstaluj teraz pomocou Shitf+restore cez iTunes stiahnuty Custom_fw, ktory urobil whisky96 tam budes mat vsetko
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

petko182 | úte říj 21, 2008 4:53 pm

Custom myslis ten so slovencinou zrejme, ze? :D K odstraneniu dat z tel. asi dojde az po nahrati toho custom firmwaru, mylim sa? Dakujem... :lol:

edit: Tak vsetko je uz OK lepsie povedane vsetko je PWNed :lol:
Dakujem za rady... kludne moze byt tato tema LOCK

fikolo | úte pro 23, 2008 6:57 pm

pre tych ktory maju tento problem tak stiahnite http://www.slunecnice.cz/sw/microsoft-n ... work/beta/ totok a malo by vam to pomoct

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv