Zdravim,
už posledních pár dní trávim tady na fóru a hledam jak vyřešit svuj problém, možná sem to jen přehlíd, nebo to tu opravdu neni, v tom prvním případě se omlouvam a poprosim vás o link, ale přecejen osobní rada by byla lepší.
Mam nemalý problém, jentak z nudy jsem updatoval Installer a kdykoli ho chci spustit, tak spadne. Prostě normálně se to vrátí zpět do menu (tohle na foru ještě je já vim, to se teprv rozjede) ovšem dalším problémem je, že nemam momentálně k dispozici wifi, takže bída, jediný k čemu jsem se dostal je nějaký FileBrowser, který sice na první pohled moc sympaticky nevypadá, ale aspoň něco, neumí ovšem nastavovat práva souborů.. zkoušel jsem nahrát pár verzí co jsem tu našel, ale všechno dopadlo bídně. Mam verzi systému 1.1.2 a prosim vás o radu, protože sem totálně vprdeli.
Zkoušel jsem i od jednoho známého zkopírovat jeho Installer a dát ho namísto svýho, ale opět smůla. Možná jsem jen neskopíroval správný soubory, nevim. (jaký bych v tomhle případě měl kopírovat? pouze ty co jsou v Applications nebo ještě něco víc?)
Nemam se systémem, nebo s tim jak to v iPhonu chodí téměř žádný zkušenosti, tak prosím, pokuď byste věděli, tak to vysvětlujte jako joudovi.
Díky