POMOC seknuti iphonu po upgradu z instalateru 1.1.4

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

brauny | pát bře 28, 2008 10:39 am

POMOC seknuti iphonu po upgradu z instalateru 1.1.4

ahoj potřeboval bych pomoc telefon jsem odblokoval přes ziphone měl jsem ho plně funkční s čestinou, udelal jsme po nekolika dnech upgrad pres instaler 1.1.4 a telefon se zaseknul a nemuzu s nim nic dělat na displeji sviti jen jablicko i po restartu home a power se restartuje ale po opetovnem zapnuti sviti zase jablicko a po pripojeni k PC se nezobrazi a ituns ho vubec nevidi , nevim si rady muzemi nekdo poradit jestli se s tim uz setkal da se to nejak vyresit nebo mi uz bude slouzit jako zavazi
diky vsem za rada

ilijusin | pát bře 28, 2008 1:24 pm

Re: POMOC seknuti iphonu po upgradu z instalateru 1.1.4

dej DFU mod (pripoj k PC, pak drz sleep tlacitko+home button dokud se iPhone nevypne a zas zapne a pak pust Sleep, pockej dokud se ti neobjevi abys ho pripojil k iTunes) a pak dej RESTORE, pote ZiPhone a pojede ti to

problem byl ze si udelal UPDATE to nejde, mel si udelat RESTORE

brauny | pát bře 28, 2008 8:58 pm

jjjj chlape diky moc za pomoc uz se mi to podarilo rozchodit a moje hracka je uz zase v provozu jen diky tobe jsi fakt borec a diky patri tobe mej se cus

Julek | sob bře 29, 2008 12:59 pm

archiv

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

pav | čtv dub 03, 2008 6:49 am

Taky dekuji uz jsem myslel ze je zle. Mam ale jeste jeden problem. a to s instalatorem. Pise se ze je soucasti me se ale po aktualizaci na 1.1.4 nikde neobjevil. Kde ho najdu ???

Julek | čtv dub 03, 2008 8:40 am

jak aktualizace ? restoruj dle návodů a na odblokování použij ZiPhone 3.0 mimo instaleru budeš mít i pár důležitých app už v iPhone nainstalované .. jinak objevit se ikona instaleru má na ploše ..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

pav | pon dub 14, 2008 7:39 am

Po dalsim restore se objevil. (myslim instalator)
Ted mam novy problem, ktery patri myslim do teto diskuze, a to -
Po jednom z nasledujicich restore vse funguje az na aplikaci Mail ktera se sice spusti ale nenabehne a vratim se do hlavniho okna.
Jen mi nepis restoruj, protoze uz jsem si nainstaloval znovu vsechny aplikace a restorem o ne prijdu, z toho vyplyva druhy dotaz.
Da se nekde udelat rozumna zaloloha aplikaci, ktere bych po restore jen zkopiroval a nemusel znovu "slozite" tahat pres instalator nejde ani tak to stahovani, ale zmizi kontakty z RSS apod. Zaloha v iTunes toto neprovede

Jak pisu vyse "Po jednom z nasledujicich restore" ty jsem byl nucen udelat po te,
co po instalaci aplikaci nastal nekonecny restart

fajnman | pon dub 14, 2008 7:43 am

nekdy pri tom restartu telefonu pomuze, recovery mod a v ziphone dej normal mode, a chvili pockej, nekdy to zabira.

jinak nevim, maximalne ti muzu poslat svuj mail mailem a pak si ho muzes nakopirovat, ale ja tam mam sve ucty, tak to asi ne. Zalohy ruznych zakladnich aplikaci najdes na drsneho agregatoru.

Jukka666 | pon dub 14, 2008 3:54 pm

ilijusin píše:dej DFU mod (pripoj k PC, pak drz sleep tlacitko+home button dokud se iPhone nevypne a zas zapne a pak pust Sleep, pockej dokud se ti neobjevi abys ho pripojil k iTunes) a pak dej RESTORE, pote ZiPhone a pojede ti to

problem byl ze si udelal UPDATE to nejde, mel si udelat RESTORE

resetoval som phone,
drzal tlacidlo HOME a pripojil som kabel s pc do Phonu,
urobil som presne co tu:
Kód: Vybrat vše
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=666

restartoval sa phone a jablko stale ukazuje :(
proste dalej sa nechce dostat...
Co stym dalej?

fajnman | pon dub 14, 2008 3:59 pm

zkousel jsi kdyz to mas v recovery ziphone a dat normal? pokud ti to nepujde musis jedine restore. jine vychodisko neni.

Jukka666 | pon dub 14, 2008 8:58 pm

uz som to spravil..
Dik za ochotu

Baratis | pát pro 26, 2008 1:39 pm

Ahoj zkusil jsem podle pokynu udelat restore iphonu, a kdyz jsem restore dokoncil a zapnul jsem iphone, zaprvé v itunes to napsalo, že je neplatná karta sim a jestli jsem chtel udelat restore musel jsem iphone dat do DFU modu. A zadruhé na obrazovce iphonu se objevil obrazek, abych iphone pripojil k itunes, coz jsem nechapal, protože to tam celou dobu připojené bylo. Zkousel jsem stahovat ruzne firmware, ale pokaždé když jsem udělal restore, iphone zustal beze zmen. Zkousel jsem podle jednoho navodu itunes pwnout, ale to také zustalo bez odezvy. Uz me opravdu nenapada co bych s tim mel udelat.
Nevite jak se z toho dostat jiným zpusobem? Popřípadě opravili by to v nějakém servisu?

Baratis | pát pro 26, 2008 1:40 pm

Co má znamenat postování stejného příspěvku dvakrát pod sebe? Příště ti smažu oba. Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv