Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
bome píše:nejde me provest jailbreak uz celej den, nemate nekdo nejaky figl? Dík
frolish píše:bome píše:nejde me provest jailbreak uz celej den, nemate nekdo nejaky figl? Dík
Co konkretne ti nejde
Ja mam ted problem s jailbreak 1.1.2, porad me to hlasi error a nejde tonemo píše:Hm. Tak furt nic. Safari spadne a to je vsechno. Mam dost silny pocit, ze to je kvuli tomu pomalemu nacitani.
V nedeli vecer budu v Praze na jinem pripojeni, takze to zkusim tam. Ovsem doufal jsem, ze si ten telefon aspon vyzkousim, kdyz uz jsem na nej tak dlouho cekal. V mem okoli momentalne neni nikdo jiny s WiFi, takze mam asi smulu.
tartarus píše:mozem potvrdit ze som mal ten isty problem a asi ten about ma nejaku spojitost s jailbreakom... netusim sice ako je to mozne ale funguje to...
bome píše:Vyresil jsem to jednoduse, Delal jsem dva telefony a ani na jednom to neslo od vcera. Podival jsem se do settings/general/about, co mam napsaneho za verzi a v songs,video a photos se na sekundu ukazalo Loading ...a pak 0, nevenoval jsem tomu pozornost a udelal jsem bez restartu jailbreak znovu a hned to naskocilo, u toho druheho jsem udelal to same a hned to naskocilo a pritom to do te doby neslo ani na jednom, tak nevim. Mam modem firmware 04.02.13_G
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé