[A] Rychlost Wifi.

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Goyer | sob led 03, 2009 2:54 pm

[A] Rychlost Wifi.

Cau,
chtel bych se zeptat jak rychle vam funguje wifi? Nevim ani jaka je technicka mozna rychlost iPhone, ale docela me to zklamalo. Nacitani idnes.cz je klidne + - 15 vterin, podotykam jsem na 2.5MB/s garantovane wifine. Dejme tomu, ze Safary nejakym zpusobem chodi, mail take, ale jak naskocim na YouTube, tak opravdu zahul, kdyz to necham dobu, tak to nabehne a dokonce se mi nekdy pusti i minimalni cast z videa a kdyz se to zastavi, napise to, cannot connect to youtube, kdyz video pustim znovu, TREBA to video nacte vetsi kousek a pobezi o par vterin dele, ale jakmile se opet dostanu na konec nactenych dat, prestane logicky hrat a ende. YT beha tedz opravdu pomalu. Uy to zkousim treti den a treba kdyz jsem zkousel nejaka videa na redtube.com tak ty behaji krasne, tedy az dnes, ale nechapu a to bych se take rad zeptal, jak rychle Vam to video nacita? Me se mnohokrat stane, ze po kliknuti na dokaz, se automaticky zobrazi video porehravac a nacitase, pak se nekde v useku dat na liste zastavi a nerozjede a stoji, pak kdyz to dojede k tomu useku, video nejde... dnes mi to kuprikladu nacita tak na 3x a vse, ale jen to redtube.com, prosim nejake zkusenosti.
Jeste me napadla jedna vec, ale moc se mi tomu nechce verit, wifinu tu mam FREE (zadne WEB, nic) je to klasicky ovislink na vsem moznych pc a ze je jich tu mam beha spickove a nikdy nebyl zadny problem. Koukal jsem na nastaveni v IP a je tam nastabeni DHCP Boot Static a dole proxy (vim co to znamena), ale chci se zeptat neni mozne ze to ma s kvalitou spojeni mezi IP a vysilacem nejakou souvislost?
Ci nema IP neco jako mezimapet a do te vejde urcite mnozstvi prehravanych dat? Prijde mi ze po restoru to bezi dobre a pak jakoby nic, ale neni to pravidlem. Vsechny coockies, cache jsem pochopitelne mazal nekolikrat, restoroval nekolikrat, proste co me napadlo jsem udelal.
Prosim o nejake zkusenosti, preci jen bych cekal na 2MB/s wifi pripojeni trochu jine rychlosti.
Dekuji Vam!
Host
Host

Uživatelský avatar spachal_tmp | sob led 03, 2009 5:12 pm

Re: Rychlost Wifi.

Ted mi speedtest ukazal opakovane dl 3.6Mbit / up 850kbit, takze minimalne tuto rychlost iPhone I.generace zvlada :]. Co se Ti na tom zda pomaleho?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Semtex | sob led 03, 2009 6:21 pm

me speedtest nejvic ukazal 3857/384 - takze minimalni maximum bude asi 4Mbps
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Goyer | sob led 03, 2009 9:10 pm

Vyborne, dekuji za odpovedi!
Jako wifi pristroj jsem zkousel ve zpojeni s pc take a slo to obdobne jako Vam, ale jde mi o ty funkcionality co jsem psal.
Nacte Vam vzdy video z YT az dokonce? Lec treba sice pomalu a se sekanim, kdyz nemate dobry prijem (bud WIFI ci 3G)? Me se to proste sekne a timto to konci... prestahe video hrat a konec, proste.
BTW, jiny lepsu prohlizec nejako ve vyhledu nez Safary coz je opravdu hodne pomalu neni? Mam JB 2.2 cokoliv bych si doinstaloval.
Diky!
Host
Host

Lukhin | sob led 03, 2009 9:14 pm

Me obcas u youtube to dela taky. Teda na wifi. Nacte se do x-te minuty a pak uz se to ani nehne. Ale jak u kteryho videa. Pada mi obcas i icq ve vsech moznych aplikacich. Ale rekl bych, ze je to problem wifi, protoze na jinych to funguje vse.

Problem bych teda spis hledal na wifi jak v iP ;) Aspon z mych zkusenosti.

Goyer | sob led 03, 2009 9:18 pm

No to by bylo super... jsem zatim doma... nemel jsem moznost vyzkouset jine wifi, ale mistni zde na vsech pocitacich funguje bravurne... takze jsem si rikal, ze by mi prislo hodne divny, ze jen IP by mel problemy... Kazdopadne me to potesilo, nez ze by mohla byt chyba v iP... proste nekdy to nacte poemrne hodne rychle treba na 3x nekdy jen kousicek a konec... proste silenost :)
Host
Host

Semtex | ned led 04, 2009 9:52 am

na 3G to jede bez problemu, a na wifi to stejny, zadny problem...
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

domca456 | ned led 04, 2009 12:14 pm

Me to vali pomerne rychle stranka se nacte tak do 3 sekund a videa z youtube vali jak po masle sem doma na 5mb/s wifine

Goyer | ned led 04, 2009 2:30 pm

Zkusim nekde jinde a uvidime... Dekuji za ochotne reakce :)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv