Ahoj,
Iphone jsem dostal k Vánocům, byl zakoupený v North America Area. Používal sem ho s TurboSim, fungoval mi, mohl jsem volat, smsky, stahovat aplikace přes ikonu na desktopu Iphone AppStore. Dneska sem si chtěl dát do Iphone nějakou hudbu, jenomže mi po připojení k iTunes nechtělo iTunes vzít telefon a SIM card v něm. Na foru sem si přečetl, že bude potřeba softwarové odblokování, postupoval sem podle návodu. Přešel sem v Iphone na mód DFU, v Itunes se mi načetl můj Iphone, nedal jsem Restore ale dal jsem Update...a můj Iphone se mi updatoval, poté jsem nevím jak nějakou záhadou do iPhonu dostal hudbu v mp3, žádný software unlock sem nedělal. Byl jsem happy, že se mi to podařilo, ale jakmile sem iPhone normálně zapnul, nenačetl operátora. Hláška No Service. Dal jsem tedy poté Restore a načel sem soubor s názvem : iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.
Restore proběhla, jenomže ted můj Iphone přestal fungovat... objevuje se mi jenom Slide for Emergency, a zobrazuje mi obrázek USB koncovky se šipkou nahoru kde je kolonka iTunes a hláškou:
Insert a valid Sim with no Pin Lock to activate iPhone... Když zadám PIN, tak se nic neděje... Zkoušel jsem vytáhnout SIM Card, Turbo sim se tím neustálým zasouváním celkem pochroumala.. jsem celkem v koncích, spěchá to... Pomůže někdo? Dík