iPhone asi zblbol - teraz vyzerá ako bez JB(ja však JB mám)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

SKMilanko | čtv led 08, 2009 10:29 pm

iPhone asi zblbol - teraz vyzerá ako bez JB(ja však JB mám)

Som na iPhone a zrazu sa mi zda ze blbne tak respring a nic...znova respring a nig a tak HARD RESET.

iPhone zapina zapina a pozeram...ja nemam JB???(v skutocnosti mam)

A vyzeralo to asi takto:

Obrázek

Tak som chcel znova urobit JB:

1.naprv cez iTunes Restore no a vyzeralo to asi tak, ze mi vyprsala nejaka doba ( ma SK od dodo_mt ) - tuto tabulku som uz nevidel - chyba mi screen

2.JB cez QuickPwn 2.2 ( fw 2.2 ) a QiuckPwn mi vyhodil toto:
Obrázek

Poradi niekto???!

Surne

THX4Help!

Poprosim ta zmen si nazov tematu a pomahaj nam udrzovat forum prehladne. Dalej by som ta poprosil pis aspon troska ako clovek... dodo bolo OMFG...WTF?....Tak toto fakt nechápem...BIG problém Upravil som Ti nazov tak ako by to asi mohlo vyzerat aby si ludom povedal, ze co mas za problem a aby nase forum bolo prehladne. Paly

EDIT:

Vyriešené z topicu http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=1763!!!

návod tu ( ako dostať iPhone do restotre módu ):

By koralek

jde o to, že minimálně od FW 1.1.3 jsou DVA DFU mody. Jeden normální (dostaneš se do něj známou kombinací Power+Home až do vypnutí a restartu, pak jen Home na pár vteřin ? něž ho objeví iTunes a pustit), a ten funguje dobře pro downgrade 1.1.2 na 1.1.1 a níže a druhý skytý DFU. Důvodem hlášky error 1 při downgradu z 1.1.3 je to, že telefon není ve skrytém DFU modu.
Tedy, jak na to. Když jste v normálním DFU modu, vypněte telefon podržením POWER butonu. Připravte si stopky a odměřujte PŘESNĚ: z vypnutého stavu 10 vteřin POWER+HOME pak pustit POWER na dalších 10 vteřin HOME. Přesně na vteřiny, zdá se, že je to důležitý. Telefon je úplně zhaslý, ale ooopla, je to, iTunes nahlásí iPhone found in recovery mode a downgrade běží bez problémů.

dik za tvoj topic:)

EDIT 2:

Nakoniec zasa nič!!! Aj po restore 2.2 mi opäť iphone a quickpwn ukazujú tie isté "screeny".:( HELP!...som zúfaly:(

EDIT 3:

HEURÉKA !!!!!!!!!!

Stačí ak zapnete QuickPwn a iPhone necháte vypnutý. QuickPwn vás požiada o zapnutie, no a po zapnutí iPhone-u bude normálne pokračovať ďalej!!!

Dúfam, že niekomu pomôžem bez toho aby robil restore ale iba JB cez QuickPwn.

Ja som bohužial prišiel o všetky App!!!:(
Naposledy upravil SKMilanko dne pát led 09, 2009 6:37 pm, celkově upraveno 7

Paly | čtv led 08, 2009 10:31 pm

Re: OMFG...WTF?....Tak toto fakt nechápem...BIG problém

Tak daj iPhone do DFU modu a pomocou SHIFT+Restore nahraj napr fw od whiskyho :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

johny03 | čtv led 08, 2009 11:25 pm

ještě bych asi změnil název tématu.... :mrgreen:

SKMilanko | pát led 09, 2009 5:06 pm

Mno hodila by sa nejaká aplikácia na módy iPhone-u. PC mi ho nájde ( fotoaparát ), QuickPwn hlási 15 sekúnd HOME + POWER, následne 2 sekundy POWER aby som mohl spraviť jailbreak.

Tak keď niekto pozná nejakú aplikáciu na PC tak nech ju sem napíše.

Dik:)

PS - ospravedlňujem sa za minulý názov topicu, písal som v zhoe o pol jedenastej v noci a som este student takze majte trochu pochopenia...

+ verejné ospravedlnenie celému fóru do podpisu za všetku moju neplechu:D

scorpi | sob led 10, 2009 8:50 am

Re: iPhone asi zblbol - teraz vyzerá ako bez JB(ja však JB mám)

No já mám za to, že bys vůbec ten podpis mohl upravit do podoby, jak má většina uživatelů. Už jsem tě jednou upozornil a ty si odstranil jen ten obrázek.
Určitě postačí, když v podpisu budou verze iPhonu a firmware a maximálně zda máš JB a jakého operátora. Není potřeba více exhibovat.

PS - ospravedlňujem sa za minulý názov topicu, písal som v zhoe o pol jedenastej v noci a som este student takze majte trochu pochopenia...

Tomuhle dost dobře taky nerozumím. Pochopení ano, ale pouze v v tomhle prvním a jediném případě. Omluvil si se, v pořádku. Ale příště se drž stanov fora.

A pro příště používej pouze defaultní barvu písma, barvy jsou určené pro mody nebo maximálně do podpisu, nikoli však do příspěvku nebo k jeho editaci.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv