[Vyriesene] Zmiznute International (NEKVOTUJTE!!!)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

smolda | sob led 26, 2008 6:46 pm

[Vyriesene] Zmiznute International (NEKVOTUJTE!!!)

Tak znovu a snad už ůspěšně. Ví někdo jak si změnit jazyk v iphone? Díky moc, nemuzu to najit

smolda | ned led 27, 2008 1:17 pm

Koukam ze ste tu vsichni prez iphony ale nikdo nevi jak zmenit jazyk co :D Hlavne ze si tu menite displaye a vymenujete kryty a poudříčka ale jak změnit jazyk nikdo nevi... dik

Uživatelský avatar Almi | ned led 27, 2008 1:21 pm

Napíš konkrétne o aký jazyk máš záujem. V nastaveniach vieš meniť jazyky, ak máš ale na mysli češtinu tak tá tam nie je :lol:
Ale môžeš si ju v pohode stiahnúť tu z fóra.
Chalani ktorý na nej makajú sú fakt šikovný a je takmer dokonalá
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | ned led 27, 2008 1:34 pm

Koukam, ze niekto je tu tak sikovny, ze doteraz nenasiel:

Settings > General > International

Budes mozno sokovany ale je tam len par jazykov. Existuje moznost si telefon pocestit pomocou amatermi z tohto fora vyrobenou cestinou. Nech mi prepaci oznacenie amateri kazdy, co tvrdo na cestine pracoval ale je to skor vyznamenanie z mojej strany.

Pred aplikaciou cestiny vsak varujem: nejde o trivialnu upravu a mozu nastat problemy. PReto treba prestudovat temu, ktora sa upravam na cestinu venuje - je dost rozsiahla, takze treba studovat.

To musi byt vazne nestastie, najma ked niekto tak sikovny dokaze smahom ruky cele forum skritizovat len preto, ze je sam neschopny chvilu hladat.

Mozno sa vsetci vo fore zaoberaju zavaznejsimi problemami ako neschopnostou prebehnut si cele menu telefonu a pokrikovanim po diskusnom fore aki su vsetci neschopni poskytnut podporu kvoli akejkolvek blbosti aka sa tu vyskytne.

Kludne mi vynadaj, to tvoju neurvalost, neschopnost a drzost nezmierni. Pevne verim, ze za mnou stoji vacsina fora ak ti nebudem mazat medove motuzy a klanat sa ti, ze si nam to nandal, ked nie sme schopni najst priblblu zmenu jazyka v telefone.

uff
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

smolda | pon led 28, 2008 3:46 pm

pozn.mod.rony: budem slusny, nenatrafil si na tomto fore na podobnu cervenu poznamku, kde prosime, aby ste nekvotovali cele predosle spravy? ked uz si sa kurzorom dostal pod /quote, tak ktora maria ti zabranila ten text VYMAZAT??? NEKVOTUJ PREDOSLU SPRAVU, KED JE TVOJA ODPOVED PRIAMO POD NOU. OPAKUJEM: ZBYTOCNE NEKVOTUJ VSETKO PREDOSLE!!! JASNE!!!???

No kdybych tam mel interantional tak nic nereknu ale ja tam nic takovyhi nemam. POtrebuju tam dat DE ne CZ v hl menu mam -about,home button,date and time, auto lock, passcode lock, network , bluetooth,keyboard,reset - tot vse, tak mi ted porad kde a jak to zmenit

smolda | pon led 28, 2008 3:47 pm

Almi píše:Napíš konkrétne o aký jazyk máš záujem. V nastaveniach vieš meniť jazyky, ak máš ale na mysli češtinu tak tá tam nie je :lol:
Ale môžeš si ju v pohode stiahnúť tu z fóra.
Chalani ktorý na nej makajú sú fakt šikovný a je takmer dokonalá

O němčinu, ale jak sem psal nahore, vazne ji tam nemam na vyber, nemuzu si tam dat proste jinej jazyk... :(

Uživatelský avatar alexxx | pon led 28, 2008 3:49 pm

Ještě podstatná otázka jaký máš FW? jestli nemáš 1.1.2 a výš tak to tam mít nebudeš.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pon led 28, 2008 5:41 pm

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv