aplikace

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lupo.mannaro | úte led 29, 2008 9:39 pm

aplikace

dobry den chtěl bych se zeptat ohledně aplikací do iPhone pozorně sem pročetl různá témata ale sem z toho snad ještě větší jelen.
1)jde bez problému update iphone na verzi 1.1.3 pomoci jailbreak?nekde sem cetl ze jo nekde ze ne a nekde ze to jde jenom na iPod touch.nejak se mi tyto dvě zařízení pletou dohromady.nerad bych přišel o telefon jenom tím že sem se styděl zeptat.
2)jak je to s aplikacemi.jestli mám považovat aplikace které jdou do iPodu touch jestli jdou i do iPhone.a jsou ještě nějaké výrazné rozdíly mezi iPhone a iPodem touch kromě telefonování a fotoapáru?

Uživatelský avatar rony | stř led 30, 2008 2:08 am

Re: aplikace

1. niektori uzivatelia predoslych verzii uspesne upgradli. niektori radsej cakaju na februarove novinky Apple

ak kupis 1.1.3 OOB tak tam ide iba jailbreak a aktivacia. unlock bohuzial nejde! to je rozdiel u Touch pretoze tam nie je telefon a preto nie je co odblokovat. Upgrade u Touch je PLATENY!

2. vacsinou je to zhodne, ak sa app netyka telefonnej casti tak ju mozes pouzit v Touch

vyrazne rozdiely hardwarove su: Touch nema tusim reprak a este cosi, moc sa ale o Touch nezaujimam.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv