[Problém] BootNeuter 2.10 - stuck

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Antabelus | stř úno 04, 2009 6:13 pm

[Problém] BootNeuter 2.10 - stuck

Zdravím všechny,

mám problém s aplikací BootNeuter verze 2.10 (samozřejmě na iPhonu první generace), momentálně se týká firmwaru 2.2.1 ale je to problém globálnějšího rázu - vysvětlím níž.

Chtěl bych reflashnout bootloader a baseband pomocí této utilitky, ale bohužel se snažím bezvýsledně - a to již celou širokou škálou všech firmwarů od 2.0 dál. Pokaždé když vyjde nový, zkusím BootNeuter, jestli se mu náhodou již nebude chtít - ale nechce.

Nevím, jestli dělám někde chybu já, ale jediné co by snad mohlo být problematické je nastavení autolocku, který mám samozřejmě vypnutý (nastaveno na never). Pokaždé, když BootNeuter spustím, zjišťuje aktuální konfiguraci (úplně běžným způsobem), zaškrtne se políčko že mám BL4.6 (to je taky standartní) a když už už už mizí okno determining settings (nebo nějak tak, teď přesně nevím co je tam napsáno), tak se iPhone celý zasekne (rozuměj nejde vůbec nic, ani nezavibruje při změně režimu), a nepomůže mu nic jiného než hard reset (home+power). Abych přiblížil stav zaseknutí - když je otevřené to modré vyskakovací okno (jako je např. při javascriptovém alertu v Safari atd.) s nápisem determining settings tak kolem ztmavne obrazovka a světlé je jen to okno. Mě to okno v BootNeuteru po chvíly zmizí (když už si 'očuchá' konfiguraci), ale obrazovka zůstane zatmavená, a jak jsem již psal, totální zásek.

Jediné co jsem ještě nezkoušel je BootNeuter pod 1.1.4, ale abych řekl pravdu, vůbec se mi nechce dělat downgrade, to by bylo více práce než užitku. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli s tím někdo nemá zkušenost a neví co s tím.

Předem díky moc.

Hodil som ti to do odblokovania nema to nic spolocne s novinkami. :) dodo
iPhone guru
iPhone guru

pharlap | stř úno 04, 2009 7:24 pm

Re: [Problém] BootNeuter 2.10 - stuck

Ja nevim chlape.. ale jak to popisujes, tak je to spise nekompatibilni aplikaci. Vem si ze FW 2.2.1 je celkem nova vec a natoz JB FW 2.2.1. Takze je mozne, ze nektere aplikace muzou delat bugr :?
Je ten tvuj BootNeuter doopravdy i pro FW 2.2.1?

Uživatelský avatar Antabelus | stř úno 04, 2009 9:36 pm

No. Snad se radsi ani k tve odpovedi nevyjadrovat. To bude myslim nejlepsi. Ale moc dik za snahu, za snahu nahnat si pocet prispevku.

Mel by nekdo neco lepsiho v rukavu? Jen bych dodal, ze iPhone je plne funkcni, vcetne basebandu..
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar tvosi | stř úno 04, 2009 10:10 pm

hele a cim si na 1.1.4 a niz mel odblokovanej iphone? Ziphone?

btw.: nepatri to spis do sekce odblokovani? ;-)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar dodo_mt | stř úno 04, 2009 11:16 pm

Poprosim aby ste Antabelusovi odpovedali na jeho otazky a nespamovali tu! Dakujem

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Antabelus | čtv úno 05, 2009 8:05 am

Jako tradicne si jdu odpovedet sam :D

A rovnou návodem: viewtopic.php?f=13&t=14236
iPhone guru
iPhone guru

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz