problem s JB

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

mattesgfx | sob led 03, 2009 10:22 pm

problem s JB

Mam problem s iPhone 2G, neznama verze FW(2.2?), zrejme v DFU. CHtel jsem vymazat vsechno z telefonu, protoze jsem se ho chystal prodat. Dal jsem ho tedy restartovat normalne z menu, jenze to se nepovedlo a iP se seknul na obrazovce s apple logem. Prevedl jsem ho tudiz do DFU modu a restornul, pres iTunes, z internetu, takze asi na 2.2 FW. Jenze na tom mi nesla moje sim, takze jsem se pokusil telefon JB, ale to se nepovedlo, mozna proto, protoze jsem v iP nemel 1.1.4 FW, protoze mi ho pres iT neslo nahrat. Jak jsem rikal, pokusil jsem se o JB pres ZiPhone, ten do telefonu nahral nejaky soubor (Inga.dat?) a pote se telefon zacal zapinat a vypinat, nez se vybil, a ted nejde ani nabit, takze s nim nemuzu nic udelat. Nemohl byste mi tady nekdo pomoct?

Uživatelský avatar toncek | sob led 03, 2009 10:42 pm

Re: problem s JB

Jejda, co jsi to s tím iPhonem všechno prováděl.. :idea:

Jaký firmware tam máš teda teď..?

Poradit se dá jediné. Dostat iPhone do DFU modu a restorovat buď nějakým custom firmwarem, třeba od whiskyho, který je dostupný tady na fóru. Nebo restore na originální firmware 2.2 a JB pomocí QuickPWN.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

bossmann | ned led 04, 2009 9:15 am

Pokusil jsem se udělat jailbreak na novém iphone od O2, postupoval jsem dle návodu jenž jsem našel zde na foru a dokud jsem neudělal fatální chybu to vypadalo že to klapne. Při instalci jsem totiž nějak opomenul podržet tlačítko home a start.Od té chvíle se v instalaci vždy zaseknu na této části instalace a nejde to ani náhodou ...poradí někdo?

scorpi | ned led 04, 2009 10:07 am

Udělej normální restore přes iTunes. Pokud to nepůjde, dostaň iPhona do DFU. Návodů je tady mrtě. Potom použij QuickPWN 2.2.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

mattesgfx | ned led 04, 2009 10:23 am

Jenze problem je ten, ze me ted, jak je vybity se nechce prihlasit k tomu pocitaci a on jej ani nedetekuje a nespusti iTunes...

scorpi | ned led 04, 2009 10:26 am

To je celkem logické, pokud je vybitý. Nechej ho přes usb dobít nebo použij síťovou nabíječku.
Pokud ho máš propojený přes usb kabel, tak iPhone po dobití na určité procento "cinkne" a už ho iTunes uvidí.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Draq | ned bře 01, 2009 5:16 pm

Omlouvam se, ze vyndavám staré téma ale kdyz mam vybitej ipod,kterej nereaguje na nic a itunes ho nevidi tak se nabiji?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv