iPhone nejde pustit

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

mikysvo | stř bře 04, 2009 1:54 pm

iPhone nejde pustit

Cau
mam iPhone 2G a prechazel sem z 1.1.4 na whiskyho 2.2. dle navodu zde na strankach. vse probehlo ok. telefon slapal.
pak sem si do nej obnovil zalohu - vse ok akorat se mi tam nahralo spousta kontaktu ktery sem mel v Outlooku navic (asi 450) tak se mi to nechtelo mazat a na foru sem nasel ze to lze smazat vsechno pomoci reset all asmazat vse - trvalo to asi 2 hodky a kdyz to podle dipleje telefonu dobehlo do konce sekla se mi fullscreen aplikace ktera prave bezela(paril sem) a mel sem to stale pripojeny k PC. tak sem to nechal asi pul hodiny aporad nic. na telefonu svitil zlutej banan.
Poté sem to odpojil od pc a pres banan naskocilo takovi to kolecko ze se neco deje. pc se rozjelo nicmene se reslo. ted telefon zapnu pouze do DFU modu a kdyz dam restore tak mi to napise unknown error occured (1600) a nic dal. (dal sem restore z whiskyho) pls nevite nekdo co s tim?
kdyz skusim zapnout telefon samostatne tak naskoci pouze banán a nic víc vypnout taky nejde pouze pomoci home and sleep ( pak sou na dipleji chvilku videt takovy divny cerny radky ale jenom misty a pokazdy jinde)
Edit: ted se mi to nedari ani dostat do DFU a nedetekuje mi ho ani kompik ani itunes jenom obcas pres banan naskoci loading a pak se to resne

Uživatelský avatar toncek | stř bře 04, 2009 2:24 pm

Re: iPhone nejde pustit

Jakoby na fóru nebylo tisickrát zmíněné - obnovení iPhonu ze zálohy po restore může způsobovat problémy a stejně to pořád spousta lidí dělá.

Jinak chyba 1600 a podobné je tady také několikrát zmíněna i na googlu najdeš spoustu rad, jak je možné toto vyřešit - 100% řešení však není, vždy zabere něco jiného.

Musíš se snažit dostat do DFU a potom přes shift+restore znova nahrát custom firmware.

Koukal jsi na návod od Palyho s postupy?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

mikysvo | stř bře 04, 2009 2:39 pm

Re: iPhone nejde pustit

Obnoveni ze zalohy probehlo v poradku chyba byla v tom ze sem si pri synch s outlookem pred backupem nezkontroloval adresar. i kdyz mozny ze to nejakou chybu udelalo je mozny protoze sem to nerestartoval- chyba nastala az kdyz sem dal vymazat vsechny data z iphonu. v DFU modu uz sem a zkusim jestli nepomuze origos firmware z itunes (ten bude stazenej tak v 15:40)
Edit: tak sem tam nahral origos firmware-po restoru se mi to pustilo a byla tam obrazovka connect to itunes. tak snad ted uz to dam dohromady

Edit 2: Vyřešeno pomocí downgradu na 2.2 a quickpwn.
prosím o lock

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv