[Archiv] Call Failed, len na jedno číslo

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Yreg | sob bře 07, 2009 5:42 pm

[Archiv] Call Failed, len na jedno číslo

Vyskytla sa mi zaujímavá chyba. Už odkedy mám iPhone z času načas dostanem hlášku Call Failed. To asi my všetci.. Ja sa na tom len zasmejem a redialnem.

Zhruba pred mesiacom si ale kúpil iPhone aj môj otec a teraz sa mu už pár dní nemôžem dovolať. Netuším čím to môže byť spôsobené, iBlackList ani nič podobné nepoužíva ani nepoužíval. Pokiaľ vieme iní ľudia sa mu dovolajú, alebo sa o tom ešte nikto iný nezmienil.

Ja mám 2G 2.2.1, on 3G 2.2, obaja JB

On sa mi dovolá v poriadku.

Lámem si nad tým hlavu, netuším v ktorom z našich iPhonov môže byť problém a zas restore kôli tomu robiť nebudem. Volám mu na druhý mobil, ale aj tak mi to vadí.

Fórum som prehľadal, a call failed hláška sa tu pár krát riešila, viac menej nikdy nedoriešila a nezbadal som, že by sa niekomu zobrazovala takým spôsobom ako teraz mne (som presvedčený, že je to hláška pre viac možných chýb, ak ste čítali ten list tak niečo ako General Car Fault)

Nejaké nápady?

(pochopiteľne som už respringol, dokonca aj rebootol)

invader | sob bře 07, 2009 8:11 pm

Re: Call Failed, len na jedno číslo

Yreg: Jen se hloupě zeptám, máš otcovo číslo v kontaktech uložené správně? Vždycky je lepší začít od maličkosti, než dělat z komára dromedára :wink: Přehlédnout se může každý. I mně se to stalo.

Druhá věc, pokud používáš MCleaner, tak se ještě mrkni, jestli jsi si otce nepřidal do skupiny, na kterou máš blokované odchozí hovory. Já jsem si kdysi přepnul profil odchozích hovorů na "whitelist only" (nebo jak je to tam psané) ale to jsem se nemohl dovolat nikam.

Jinak fakt nevím, nikomu, koho znám se to nestalo.

Yreg | sob bře 07, 2009 8:35 pm

Jasne, je správne radiť aj takéto drobnosti, myslím že keď sa na niečo také pýtajúci urazí tak je divný, lebo sa mu snažia pomôcť.

Bohužial, mám ho uloženého správne, to som kontroloval. mCleaner a ani žiadnu takúto blokovaciu aplikáciu nepoužívam, ani som nepoužíval :/

Mimochodom, čo robia reset network settings? Podľa toho, čo som tu čítal to v prípadoch problému volania pomáha, ale zaujímalo by ma o čo príjdem.

Viem, že restore to istí vždy, ale kôli tomuto predsa nebudem restorovať. Naviac neviem na ktorej strane je chyba. Takže, len ak by s tým náhodou niekto mal skúsenosť, prípadne ďalšie nápady v čom by to teoreticky mohlo byť, tak sa nehanbite a povedzte aj keď si nie ste istý :)

invader | sob bře 07, 2009 9:25 pm

Já jsem to tedy nikdy nedělal, ale podle mě to obnoví všechny položky v záložce network v nastavení. To jest, že pokud máš disabled 3G, tak ti ho aktivuje, smaže ti to nastavení síťového připojení k internetu přes GPRS/EDGE a pokud máš nastavený VPN, tak ti to smaže i toto nastavení. Prostě v záložce network budeš mít vše tak jako bys přehrál fw načisto, nebo udělal restore bez obnovení ze zálohy. Ale jak říkám, já to nikdy nedělal, tak je to jen teorie.

Uživatelský avatar dodo_mt | sob bře 07, 2009 11:31 pm

- Vyskusaj prepnut iPhone do Airplane modu a potom spat
- Vyber sim kartu a vloz ju spat a restartni iPhone
- Vyskusaj vypnut 3G
- Reset network settings

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Julek | ned bře 08, 2009 4:37 pm

nemel jsi nainstalovany nejaky blacklist nebo neco podobneho ?

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

andrejkovo | pon bře 09, 2009 2:47 pm

mne sa stalo to isté...skús zavolať na to číslo ale nie zo zoznamu ale normálne ho vytoč...mne to tak išlo a potom som si všimol že v kontaktoch keď som sa hral som jednu cirfu vymazal :D

Sedyman | pon bře 09, 2009 7:48 pm

rikal ze cislo peclive kontroloval takze tim to asi nebude
to YREG:myslim ze ti zbyva jedine restore
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

andrejkovo | pon bře 09, 2009 8:49 pm

ale ja mu neradím nech si to číslo skontroluje...ale nech ho zavolá cez keypad

Sedyman | pon bře 09, 2009 8:59 pm

mne to tak išlo a potom som si všimol že v kontaktoch keď som sa hral som jednu cirfu vymazal

no to ano a pak si mu radil i toto viz.vys,ale jak rikam cislo peclive kontroloval
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Yreg | ned bře 22, 2009 3:49 pm

Tak ja len nech to uzavriem, tie veci, čo radil dodo som skúšal, blacklist som nemal (ako som aj napísal), je jedno, či som volal cez keypad, alebo nie.

Každopádne, dnes som sa v tom znova začal vŕtať, skúsil to a fungovalo to o.O"

OK. Lock. kdybys chtěl v budoucnu něco dodat, kontaktuj mě nebo kolegy přes PM. scorpi

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv