[Archiv] SMS - pocitadlo znaku

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jeanie4577 | pon dub 13, 2009 1:05 pm

[Archiv] SMS - pocitadlo znaku

Vim, ze se to tu uz nekde resilo, ale zminena vlakna jsou pomerne stara nebo locknuta, takze si dovoluji zakladat nove.

Uz jsem rezignovala na pocitadlo znaku v smskach (free a pro nejailbreaknuty iphone3G), ale zarazilo me tohle. Poslala jsem si na svuj iphone smsku z vodafoni sms brany o velikosti presne 160 znaku, nicmene iphone ji rozdelil do dvou casti. Jakto?? Zatim jsem to pocitani nijak nehrotila, uvidi se po vyuctovani..
A jeste btw, bude pocitadlo znaku v novem firmwaru?

scorpi | pon dub 13, 2009 2:06 pm

Re: SMS - pocitadlo znaku

No zrejme si opoměla, že při poslání smsky z brány je před sms www: což jsou 4 znaky. Čili pokud si na tohle nebrala zřetel, tak si poslal smsku o delce 164 znaku. Proto to rozdělení.
Zda firm 3.0 s počítáním znaků kalkuluje nikdo neví, v betě 1 a 2 zatím nic takového není.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

pajcer | pon dub 13, 2009 2:06 pm

Pocitanie znakov vedia len vacsinou platene aplikacie ked mas JB (irealsms, bitesmsm, ...) a ani FW 3.0 zatial nespomina ze by to v nom malo byt doplnene... Je o podla mna aj dost zbytocna funkcia :)
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

jeanie4577 | pon dub 13, 2009 4:37 pm

scorpi: opomnela, takze je to jasny.

pajcer: no pokud nemas pausal na stovky sms mesicne, tak mi pocitadlo jako uplna zbytecnost neprijde. Celkem me stve, kdyz pak za jedno slovo nebo pismenko platim dalsi smsku..

pajcer | pon dub 13, 2009 6:13 pm

taky pausal vobec nemam a platim normalnu cenu za sms, ale asi to bude v tom ze poslem tak cca. 20 sms za mesiac :D
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Yreg | pon dub 13, 2009 6:24 pm

Závisí od veku a paušálu. Kopcu ľudí to pomôže ostatným je to nanič, príspevky, že "ja neposielam sms, ale radšej volám a preto to považujem za blbosť" sú úplne zbytočné.

Zatiaľ nie je žiaden znak, že to v novom fw bude, ak ti na tom záleží používaj niektoré z náhrad Text.app, ako BiteMySMS. Odpovede na svoju otázku máš, niet tu moc viac o čom diskutovať.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv