Problém s odblokováním!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fanoscech | pon říj 06, 2008 4:29 pm

Problém s odblokováním!

Lidi mám problém, dostal se mi do ruky telefon, ale nevím jakou má verzi firmware, a tudíž nevím jak ho odblokovat, skoušel jsem různé ty metody na zjištení verze fimware ale nic z toho mi nevalí. Montoval vůbec někdy Apple do Iphonu 2G fimware 2.0???
Pokud ne, tak mám vyhráno nahraju tam 2.0 a odblokuju, ale jinak nevím co má skusit, jestli to odblokovat jako 2.0 ale zase nemám v telefonu bootloader a bez něj to nejde ne? Prosím poraďte
Host
Host

ls8 | pon říj 06, 2008 4:34 pm

Re: Problém s odblokováním!

Prvni generace iPhonu z vyroby mela jen firmware 1.x, novy firmware 2.x prisel az po ukonceni vyroby iPhonu 2G. Je uplne jedno, jaky firmware mas v telefonu ted, postup odblokovani je stejny. A bootloader tam opravdu mit musis, jinak firmware nenabootoval, ze?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

fanoscech | pon říj 06, 2008 4:49 pm

Jak tam mám ten bootloader dostat, když ten telefon je koupený v anglii u O2 a já nemám k dispozici simkartu UK-O2, ten telefon je v základním módu a píše mi, že nemám vloženou povolenou simkartu, můžu volat jenom "emergency call".
Host
Host

ls8 | pon říj 06, 2008 4:50 pm

To co rikas nedava smysl. Bootloader se nikam nedava, ten uz tam je. Ty ho potrebujes maximalne tak odblokovat, postup viz. prvni odkaz v mem podpisu.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Scalper | stř dub 15, 2009 9:53 pm

huh ty jsi si asi zmenil podpis ne? Ja ze tam zadnej odkaz nevidim...Resim to same jako kolega :(

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv