Chcem sa spytat, ci niekto nevie, ako vypnut to, aby klavesnica nevydavala zvuky v Cydii? Vsetko ostatne je vsade vypnute, len Cydia nejako tuka stale. A ozaj, ten Rename uz teda nadobro dali prec Cydie? Ci mi chyba nejake repo? Installer som si ani po poslednom upgrade na 2.2 a JB nedal, lebo mi pride uplne zbytocny az na to, ze teraz mi chyba Rename.
Zdravim, nejsem si jistej, ale snad i v cydii je rename, ale ruku do ohně bych za to nedal... to cvakání by možný šlo vyřešit tlačítkem na zapnutí/vypnití tichého módu (levá strana iP), nezkoušel jsem
iPhone 1.st generation - Old School (dovoz USA) - Nikdy ho neprodám - JB 3.1.2 iPhone 5
Ja som vedel, ze je v Installeri, lenze ja som po update na 2.2. spravil JB a Installer som si nedal, lebo okrem Rename nic nepotrebujem. Ale ked som zistil, ze v Cydii nie je, spravil som dalsi restore, dalsi JB a dohodil aj Installer a teraz mam vsetko, ako som chcel. Akurat ma serie to klikanie klavesnice, ked som v Cydii, mam pocit, ze predtym mi to nerobilo. Ale da sa to prezit v pohode.
To nie je tak celkom pravda, ja mam klikanie v Settings vypnute a predsa mi Cydia klika (ziadna ina aplikacia to nerobi), myslim ze tam maju chybicku...