Problém při odbloku

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

luliec | stř kvě 06, 2009 6:31 pm

Problém při odbloku

Ahoj všichni. Dostal se mi do rukou iPhone 2g byla v něm nahraná verze 1.1.2 už byl odblokovaný jen nevim jakou variantou a fungoval v pořádku. Mán vytvořený vlastní .ipsw 2.2.1 i na svůj iPhone (mně vše funguje jak má) U tohoto při nahrání nového .ipsw vznikne problém při přepisování bootloaderu. V tu chvíli zamrzne a nejde s ním nic dělat, jen tvrdý reset, potom při znovuzapnutí se snaží naběhnout a nic víc, jen svítí jablíčko třeba hodinu. Metod sem zkoušel několik PC: WinPwn, QuickPwn MAC: PwnageTool, QuickPwn. Jediný kdy se to chová jinak je na Macu QuickPwn: restore v iTunes to z něho jde volat SOS a následně pwnout. Pak naběhne, ale nemá signál a nezavolá ani 911. Restore sem dělal snad 200x a už jsem úplně bezradnej.
Prosím poraďte mi někdo.

Paly | stř kvě 06, 2009 6:46 pm

Re: Problém při odbloku

Robil si to podla toho navodu? viewtopic.php?f=96&t=12372 ak nie tak si to odkontroluj ci robis vsetko spravna.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

luliec | stř kvě 06, 2009 8:53 pm

Prave ze to takhle delam. Restore jailbreak a aktivaci iPhone jsem delal nekolikrat a vzdicky bez problemu az ted.

Uživatelský avatar dodo_mt | stř kvě 06, 2009 10:33 pm

Vyskusaj prejst este na 1.1.4ku a az potom na 2.x

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

pajcer | čtv kvě 07, 2009 7:12 am

no teraz ak tam dostal 2.x FW tak vratit sa na 1.1.4 nebude take lahke (aspon ak si dobre pamatam)

a skusal si tam necpat upraveny custom FW ale dat iba restore v iTunes na originalny FW 2.2.1 ? potom normalne najnovsim QuickPWN aktivaciu, unlock a JB? http://iclarified.com/entry/index.php?enid=1880

Ak je problem iba to ze po pouziti QuickPWN ti nenabehne signal tak ak tam mas Cydiu stiahni si Bootneuter a skus cez neho reflashnut bootloader. Ja osobne som este na 1.1.4 pomocou bootneuteru sa vratil spat na bootloader 4.6, lebo odblok pomocou Ziphone 3.0 ho downgradol.....
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

luliec | čtv kvě 07, 2009 4:38 pm

Přechod zpět na 1.1.4 se za žádnou cenu nedaří. Zkoušel sem to na Macu i na třech PC, poslední má čerstvě nainstalovaný Wokna, iTunes 7.5 a vždycky to vyhodí chybu 1015. Dělal sem to podle návodů tady z fora a ze stranek iClarified.

Restore na 2.2.1 sem dělal vlastnim .ipsw i origo softem a potom QuickPwn. Jediné kdy se to rozeběhne je po QuickPwn na Macu, ale je bez signálu.

Bootneuter sem skoušel samozrejmě taky. Vždycky zamrzne na tom samym místě, jako při nahrání vlastního .ipsw

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv