[JailBreak] Zvrat - mé zásadní rozhodnutí

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Antabelus | stř kvě 27, 2009 6:29 pm

[JailBreak] Zvrat - mé zásadní rozhodnutí

Do nedávna jsem patřil mezi ty uživatele, kteří si iPhone stále různě tunily, skinovaly, dokolečka jsem dělal restore protože mi něco fungovalo, místo výchozích aplikací jsem používal alternativní (např. na SMSky).

Jenže, přestalo mě to už bavit. Myslím, že by každý měl zhodnotit, zda mu za to všechny ty serepetičky co běží na pozadí vážně stojí. Dneska jsem se domů vrátil s 20% baterie a to jsem na iPhonu takřka nic nedělal.

Procesy na pozadí vážně hodně žerou baterii a dovoluji si tvrdit, že způsobují nestabilitu, vzájemnou nekompatibilitu mezi jednotlivými aplikacemi (nejen těmi, co uživatelsky ovládáme) a omezují jakousi pružnost systému.

Nechci to už víc rozebírat, je to vážně na každém. Jen jsem tím chtěl dát na jevo, že například já budu mít raději stabilní, přehledný a spolehlivý telefon, kterému vydrží baterie a udělá vždy to co potřebuji, než nějakou nepoužitelnou pouťovou atrakci.

Na závěr: Představte si opravdu tu ošklivou situaci, že jste svědkem nějakého přepadení. Mě už se to například stalo. A to už je vážně hra o čas. Vytáhnete svůj potuněný přehlcený iPhone ze kterého to všechno přetejká jen se na něj podívate. Uděláte slide to unlock a chvilku si počkáte než vám naskáčou ty krásný ikonky, co jste si přes Winterboard připravily. Po chvíly najdete v té přehledné hromádce aplikaci na telefonování, kterou se vám s trochou štěstí podaří spustit, a vydrží po celou dobu vytáčení čísla policie. Třeba ani nespadne.

Nebo krásnou názornou ukázkou je, když chcete zavolat svému příbuznému, že se zpozdíte, ale nemůžete to udělat, protože vám ta skvělá možnost mít 5 ikonek v docku snědla baterku.

Vše, co je psáno malým písmem, berte s nadsázkou :-)
iPhone guru
iPhone guru

Saddako | stř kvě 27, 2009 7:46 pm

Re: [JailBreak] Zvrat - mé zásadní rozhodnutí

Vitej do klubu :) Ja to pochopil u prilezitosti vydani fw. 2.2
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Martyn | stř kvě 27, 2009 7:49 pm

Já si zatim nechám JB a až vyjde novej FW, tak se na JB vykašlu, protože jsem zjistil, že pro mě prakticky nemá cenu. Teď se mi do toho moc nechce - jsem línej :lol:
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar toncek | stř kvě 27, 2009 8:09 pm

Uniká mi smysl tohoto topicu :idea:

O tom zda Jailbreak ano či ne tady toho je popsáno spoustu.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | čtv kvě 28, 2009 6:25 am

Je to riesitelne - dva telefony ako mam ja. Na nezmyselne aplikacie jeden a na primarne pouzivanie druhy.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv