iWorld - chybova hlaska (size mismatch)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ilijusin | stř úno 13, 2008 3:29 pm

iWorld - chybova hlaska (size mismatch)

Kdyz se snazim spustit aplikaci iWorld hazi mi to error: Size mismatch - Your AppSupport framework is not supported. iWorld will now exit.
Potreboval bych poradit, telefonovania SMS mi sice slapou dobre, ale pro jistotu...
Mam 1.1.3
Predem dekuju

P.S.: Topic na toto sem tu nenasel (aspon ne naky aktualni) a v topicu s nefunkcnima aplikacema pro 1.1.3 co sem vcera letmo cet, si zminku o iWorld nepamatuju

jirkaman | stř úno 13, 2008 3:50 pm

Iworld nelze stahnout package

Nechci zakladat nove tema, mam 1.1.2 a nejde mi stahnout Iworld.. muzete mi nekdo pomoci? Diky moc

Uživatelský avatar waczko | stř úno 13, 2008 4:08 pm

Re: iWorld - chybova hlaska (size mismatch)

ilijusin píše:Kdyz se snazim spustit aplikaci iWorld hazi mi to error: Size mismatch - Your AppSupport framework is not supported. iWorld will now exit.
Potreboval bych poradit, telefonovania SMS mi sice slapou dobre, ale pro jistotu...
Mam 1.1.3
Predem dekuju

P.S.: Topic na toto sem tu nenasel (aspon ne naky aktualni) a v topicu s nefunkcnima aplikacema pro 1.1.3 co sem vcera letmo cet, si zminku o iWorld nepamatuju

Podle všeho není iWorld na odblokované 1.1.3 třeba. Vše by mělo pracovat bez problémů. Určitě víš co ta hláška znamená, jediné řešení bych viděl v tom, že je třeba počkat, jestli výjde nějaká verze kompatibilní s FW 1.1.3
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Pulmetr | stř úno 13, 2008 4:53 pm

Mam stejny problem s iWorldem, mam 1.1.3, ale volani a sms mi bohuzel nejdou. odblokoval sem to pres ZiPhone. Co s tim?

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř úno 13, 2008 6:10 pm

Odkazy na alternativni postup k iWorld v navodu na iphone.cz, za chvili jej aktualizovany nahravam na web.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

cira | stř úno 13, 2008 10:11 pm

Pulmetr píše:Mam stejny problem s iWorldem, mam 1.1.3, ale volani a sms mi bohuzel nejdou. odblokoval sem to pres ZiPhone. Co s tim?

ahoj, také mám stejný problém měl jsem 1.1.1. a teď 1.1.3, bohužel nefunguje telefonování a sms.
Prosím, poraďte. Moc díky :cry:

JoeMax | čtv úno 14, 2008 9:48 am

Taky jsem měl problém nainstalovat iWorld, nechtěl se stáhnout, po refreshu Resources mi zmizela záložka Tweaks 1.1.2. Any help? :?

JoeMax | čtv úno 14, 2008 10:02 am

Tak uz vim kde je problem, zdroj z Conceited Software nefunguje. Da se iWorld pridat odjinud, tusi nekdo? :shock:

JoeMax | čtv úno 14, 2008 10:48 am

Tak uz jsem nasel. Pridejte si source: http://iphone4.tw/unlock/ - je to stejne podobne razene jako Tweaks

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv