[Vyřešeno] Phone přestal vydávat zvuk

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Apophis.k | stř úno 13, 2008 11:33 pm

[Vyřešeno] Phone přestal vydávat zvuk

čau.. ted se mi stala šílená věc, iPhone přestal vydávat jakýkoliv zvuky, ale když mi někdo zavolá, tak to normálně zvoní... Tvednu to, a nefunguje ani mikrofon, ani sluchátko, do tý doby, dokud to nepřepnu na repráček, pak začne i ten mikrofon fungovat, setkali jste se s tím někdy?? Myslíte, že pomůže restore a pak rovnou update na 1.1.3??

pozn.mod.rony: vyhodene vykricniky a slovo HELP z predmetu. som na to alergicky a je to zbytocne pretoze vlastne vsetky temy na fore su "help" ;-)

používejte [závorky] na úpravy předmětů. Julek
Naposledy upravil Apophis.k dne čtv úno 14, 2008 2:53 pm, celkově upraveno 1

Moonlight | čtv úno 14, 2008 7:44 am

Re: problem- iphone přestal vydávat zvuky !! Help

Ahoj.Mal si v nom predtym sluchadla?Mne sa stalo zd po vytiahnuti sluchadiel nesli zvuky a slo iba hlasite handsfree. Ak je to rovnaky problem tak je to asi to ze iPhone si niekedy mysli zve ma v sebe sluchadla a tak preto nejdu zvuky.skus vlozit do neho sluchadla,potoc konektotom a razantne ho vytiahni(skus aj fuknut do dierky pre sluchadla-moze tam byt spina)ak by to neslo hned tak to zopakuj,mne to pomaha.Ak Ti potom pojdu z iphonu,bez sluchadiel,zvuky z numerickej klavesnice pri vytacani cisla,tak by malo byt vsetko OK.Daj vediet ci to pomohlo.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | čtv úno 14, 2008 7:46 am

No jak jsem pochopil není to hardwarová chyba což je dobré. Takže bych restoroval, pokud nenajdeš jiné řešení.

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Apophis.k | čtv úno 14, 2008 10:01 am

no, HW chyba to evidentně není, prostě se jen zbláznil, takže já zkusím update na 1.1.3, a zabiju tím 2 mouchy 1 ranou...

.:Hamilton:. | čtv úno 14, 2008 10:31 am

Stalo se mi to stejne, co popisuje Moonlight. Poslouchal sem muziku, jenze iPhone si i po odpojeni sluchatek "myslel", ze jsou stale zapojena. Stacilo konektor znovu protahnout a bylo vse OK. Presne stejny problem se objevuju i u WM zarizeni....

Apophis.k | čtv úno 14, 2008 10:55 am

no, podle toho, co to dělá je docela možný, že si opravdu myslí, že tam ty sluchátka jsou, ted je u sebe nemám, ale odledne to zkusím, jestli to třeba nepomůže...

.:Hamilton:. | čtv úno 14, 2008 11:04 am

rekl bych, ze to bude ono. kdyz se mi to stalo, tak se totiz iPhone choval presne jak popisujes. bude to dobry :wink:

Apophis.k | čtv úno 14, 2008 2:53 pm

tak to bylo tím, díky moc, samotnýho by mě to asi nikdy nenapadlo ;-)...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv