problem s baterkou po jailbreaku na 3.0

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Rado 56 | čtv čer 25, 2009 8:09 am

problem s baterkou po jailbreaku na 3.0

Zdravím nechcel som to dávať do diskusie o jailbreaku tak dúfam, že nerobím zle.
Teraz k môjmu problému jailbreakol som iPhone prvý krát mimochodom, no stále je teplý a baterka sa vybíja veľmi rýchlo:( radšej som ho vypol, jailbreak funguje super aj unlock cez ultrasn0w práve preto sa obraciam na vás či sa s tým už niekto stretol alebo predsa som spravil niekde chybu ja. Šiel som presne podla návodu na iclarified dakujem za odpovede

Lukhin | čtv čer 25, 2009 8:11 am

Re: problem s baterkou po jailbreaku na 3.0

Možná Ti to pomůže viewtopic.php?f=1&t=17995&p=157597 8)

Rado 56 | čtv čer 25, 2009 8:21 am

Re: problem s baterkou po jailbreaku na 3.0

ďakujem pekne skúsim to a dám vedieť ako to dopadlo, pretože som ho mal pod nabíjačkou a on sa aj tak vybil to mi nešlo do hlavy, dúfam, že to pomôže :) a ešte bol stále teplý pri tom až som sa bál, že sa niečo odpáli, kedže je to môj prvý iphone a dosť sa mi páči, mam ho len chvíľku tak by ma asi porazilo :(

EDIT: tak skúsil som to a veľmi zrejme nepomohlo za 2 hodinky mi ubudlo 25% baterky a to je dosť zle mam novy mobil ma asi dva či tri týždne. Keď som mal originál FW tak to bolo v poriadku vydržal aj 3 dni takto pochybujem, že by vydržal jeden tak to bude určite jailbreakom ako by bežala nejaká aplikácia alebo niečo na pozadí pretože často je aj teplý skúsim možno ešte restore a znovu jailbreak. Samotný jailbreak nepotrebujem stačil by odblok na O2 lenže to bez toho asi neide.

EDIT2: skúšal som restore a znova sa zahrieva čo pred tým s originál FW nerobil škoda, že nie je iný spôsob odbloku. Dúfam že ešte niekto bude mat nejaký nápad bol by som veľmi rád:)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv