prosim o pomoc s updatem na OS 3.0 (2.2 -> 3.0)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tomas.gola | pon črc 06, 2009 9:18 pm

prosim o pomoc s updatem na OS 3.0 (2.2 -> 3.0)

Prosim o pomoc s updatem na OS 3.0. Mám ještě iPhone první generace (hliník).

Historie FW:
- 1.1.4. odblokování ZiPhone (nebo jak se to jmenovalo)
- update na 2.2. od whiskeyho (žádný odblokování, jenom instalace pomocí iTunes)

Od začátku jsem měl iPhone spojenej s PC Win XP Prof, ale ten bohužel nedávno nenávratně odešel. Teď ho chci spojit s noťasem Win Vista Business, ale v iTunes mi nefunguje výběr FW - můžu jedině updatovat na to, co nabízí iTunes k updatu. NET framework mam, ale stejně to nejde.

Chci si do něj nahrát OS 3.0 (plně funkční) a nevim jak toho docílit, když musim použít fw přímo z iTunes. FW jsem odblokovával pouze u 1.1.4., u 2.2. nebylo třeba.

Může mi prosim někdo poradit jak na to? Popř. jestli měl někdo stejne problém a dokázal to vyřešit úspěšně.

Díky

Uživatelský avatar Beavers | pon črc 06, 2009 9:20 pm

Re: prosim o pomoc s updatem na OS 3.0 (2.2 -> 3.0)

Myslíš, že něco z tohoto by ti nepomohlo?
viewtopic.php?f=96&t=12089
Moderator fóra
Moderator fóra

tomas.gola | pon črc 06, 2009 9:25 pm

bohužel u návodů je výběr FW přes SHIFT + update/restore ... a to mi nefunuje ... proto sem založil nový téma, protože potřebuju update s FW přímo od Apple v iTunes

Uživatelský avatar tvosi | pon črc 06, 2009 10:23 pm

co to je za blbost, ze nejde shift a kliknout na restore? co mas za verzi itunes? zkus ji preinstalovat
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

tomas.gola | úte črc 07, 2009 12:00 am

pravidelně aktualizuju iTunes, takže mam tu nejnovější verzi co je k dispozici - 8.2.0.23. Když mačkam shift a restore/update, iTunes pokračuje stejně jako bez shift. Prostě se mi nezobrazí to okno na výběr FW z disku. A proto sem založil tenhle topic, jestli je možný updatovat na 3.0 timhle způsobem a pak ho nějak odemknout ten fw

Uživatelský avatar rony | úte črc 07, 2009 6:19 am

To je dobre, ze vzdy okamzite updatnes itunes aspon vies, co sa tym zlepsi? :-)

Moja rada: stiahni si vhodnu verziu iTunes. Bez s nou za niekym na iny pocitac a urob si to na nom.

viewtopic.php?f=96&t=17748
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Pavuk | úte črc 07, 2009 7:19 am

Vyčisti registre(napr.cez CCleaner), ak nepomôže preinštaluj wokna. Inak sa toho problému do budúcnosti nezbavíš. Robí to od začiatku čo si nahodil new OS do PC či len od určitého obdobia?

tomas.gola | úte črc 07, 2009 8:53 am

no myslim si, že od začátku. Notebook sem koupil začátkem ledna a když sem chtěl nahodit 2.2.1., tak už to nešlo. Proto jsem hodil 2.2 jenom tou instalací ještě na starym PC. I když podle návodu z odkazu od ronyho to vypada, že by to mělo jít. Odkaz na fw je tam přímo z něco.apple.com. Takže by to mělo fungovat downloadem přes iTunes, nebo ne?

No když si to udělam na jinym PC, tak mi to asi moc nepomůže. Chci mít foun připojenej na svym noťasovi, hodně cestuju, tak je to potřeba teď, po tom co mi odešel PC kde byl doteď připojenej.

tomas.gola | úte črc 07, 2009 9:52 am

další věc: sjel sem celý forum a spousta lidí píše, že se na Vistách nepodařilo přes redsnow zprovoznit fw 3.0. Jak to teda je? Narovinu řikam, že nejsem žádnej odborník, v iPhonu jsem se nikdy nehrabal. Rozumim půlce věcí jenom. Jenom chci vědět jestli to na Vistách přes iTunes a následnym unlocku bude fungovat nebo ne. Jestli ne, počkam si na 3GS holt

pali777 | úte črc 07, 2009 10:11 am

mne osobne isiel redsn0w na viste uplne bez problemov. Ale je pravda ze ked som robil JB na 2.2 (QuickPWN) na viste som to nevedel rozbehat ani za nic....podarilo sa mi to az na XP.

peace...

tomas.gola | úte črc 07, 2009 10:15 am

to pali777: a jak si dělal update? přes FW z iTunes, nebo si si stáhnul jinou/upravenou verzi? Díky

tomas.gola | úte črc 07, 2009 11:14 am

tak sem tam nahrál 3.0 zkrz iTunes a Update. Povedlo se, ale všechno je funkční i když sem nepustil redsnow. Po dokončení updatu v iTunes mi normálně funguje telefon, Cidie tam sice neni, ale sms i hovory jdou. Jak je to možný? Další problém je, že ho nemůžu synscnout s notebookem. Jak to mam vyřešit? Vypadá to, jako by byl pořád spojenej u jinýho PC.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv