Zdravím. Tak si zde pročítám příspěvky a jsem zděšen!!! Jak nějaký chytrák místo pomoci dokáže říct : Přišel jsi o telefon tak máš smůlu. Někdo jaksi neví o čem točí. Mobil jde bezpečně vystopovat. Uspěšnost navrácení Mobilního přístroje díky policii a operátorům dosahuje již více jak 80ti %. I Iphone se dá vysledovat. Dříve se mobilní telefony dali vysledovat s větší nepřsností a proto museli policajti chodit a kontrolovat namátkou mobilní telefony v dané lokalitě kde byl signál z daného mobilu. Již dnes je to přesnější.
Zde vám dávám příspěvek z Idnes kde se píše o spuštění policejního programu v boji proti krádežím mobilů
http://mobil.idnes.cz/konec-kradenym-mo ... lefony_korJinak pro ty, co zde v tomto vláknu absolutně nechápou a budou se hájit kecamam že iphone není mobil tak rovnou dám otázku. Co je iphone? Letadlo?
http://www.ct24.cz/domaci/9952-zablokov ... vystopuje/Toto je odkaz jak dobře funguje vystopování mobilu policii. Je tam i reportáž.
Dále Někdo tady sice řekl, že do 5000 je to pouze přestupek. Ano má pravdu. Ale nezapomínejte na detail! Od 1 000 korun výše už se o to policie zajímá!!!
Dále by mě zajímal jeden z vás, co tady měl hubu plnou keců, že má kamaráda policajta a ten mu řekl že lofass kecá.
Mohu také tedy machrovat. Mám příbuznou jako zástupce ředitele na Krajském ředitelství policie Jmk na kounicové v Brně. Druhá nejvyšší pozice. Tudíž když ten dotyčný bude tak hodný a poskytne mi jmeno kamaráda rád si zjistím, co to je za pochůzkáře. tohle se zjistit dá ať je na druhém konci republiky.
Dále, co se týče pokut. Pokud se opravdu mobil najde a daná osoba nemá důkaz že ho někde koupila nebo od koho a nemá svědky automaticky se stává osobou, co se dopustila přestupku nebo trestného činu. Dle výše škody. A za to jsou pokuty!!!
Takže jelikož vyjadřuji svůj názor a snažím se některé mylné informace, co tu píšete aspon trochu vrátit do reality, můžete se do mě pustit.
Pro ty, co umí zesměšnovat místo dobré rady bych jen chtěl říct. Doufám kluci, že po přečtení mého příspěvku vás nebude v noci strašit mickey mouse a ráno vás nebude budit taťka šmoula s tím, že máte ruku v nočníku.
Brodži