iTunes funguje na CZ kreditku.

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

x32 | ned pro 02, 2007 1:29 pm

iTunes funguje na CZ kreditku.

Pokud ma nekdo zajem tak si mi podarilo zaregistrovat na CZ kreditku svycarsky iTunes. Staci si vytvorit ucet na jejich verzi Click and Buy a funguje to bezproblemu. Jen to chce najit nejakou adresu ve Svycarsku ( ja mam nejakej webovej obchod ze Zenevy) :wink:
Na iPhone pak funguje bez problemu i wifi iTunes.

ionas | ned pro 02, 2007 4:29 pm

jo, ale ta kreditni karta musi byt embosovana... (nebo jak se to pise)

erda | ned pro 02, 2007 4:39 pm

Já teda jako na itunes nic kupovat nemusím 8)

Julek | ned pro 02, 2007 4:43 pm

iTunes

Já tedy také ne, ale je to dobrá rada pro potencionální kupce :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

nemo | ned pro 02, 2007 5:08 pm

A neni lepsi koupit iTunes Gift Card na Ebay a s tim se registrovat do US Store? Je to levnejsi...

Uživatelský avatar hop | ned led 27, 2008 10:21 pm

Měl už nekdo možnost vyzkoušet předplacenou Visa kartu od iKobo? Viz. článek na Marigoldu: http://www.marigold.cz/item/ikobo-je-predplacena-visa-karta-na-posilani-penez
Já bych asi občas nějakej ten dolar na iTunes Store utratil, je tam pro mě dost zajímavých věcí, který bych jinou cestou těžko sháněl...
Naposledy upravil hop dne pon led 28, 2008 12:01 am, celkově upraveno 1
Host
Host

Láďa | ned led 27, 2008 11:57 pm

Za jaký to je ceny? Americký jsem ještě ochoten zaplatit, ale nechat se odírat za evropský při Applovském kurzu 1USD = 1EUR se mi nechce :-)

Uživatelský avatar hop | pon led 28, 2008 12:02 am

Láďo, na co se ptáš? O jaký ceny se ti jedná? Pokud o ceny zboží na iTunes Store, stačí si otevřít iTunes Store a podívat se, co kolik stojí... Tam se dostaneš i bez registrace...
Host
Host

Uživatelský avatar rony | pon led 28, 2008 9:22 am

Re: iTunes funguje na CZ kreditku.

x32: diky za info. bol by si ochotny spravit trosku podrobnejsi postup? :) viem, ze je to mozno trivialne ale predsa len :)))

najma pre tych, co si - ako ja - aktivovali vstup do iTunes kvoli artworkom a chceli by si spravit moznost obcas cosi kupit :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Láďa | pon led 28, 2008 11:10 am

jpokorny píše:Láďo, na co se ptáš? O jaký ceny se ti jedná? Pokud o ceny zboží na iTunes Store, stačí si otevřít iTunes Store a podívat se, co kolik stojí... Tam se dostaneš i bez registrace...

Pokud si dobře vzpomínám, tak na evropských iTunes stojí písnička 0,99USD, na evropských 0,99EUR. Hádám že se to rozlišuje místem vydání kreditky, proto mě to zajímá.

Uživatelský avatar hop | pon led 28, 2008 12:50 pm

Láďa: No, myslím že podle vydání kreditky se to moc nerozlišuje. Rozlišení je trošku jiné: US store akceptuje jen kreditku vydanou v USA, takže tam ti to ani tvojí českou kreditzku nedovolí zaregistrovat. No a v Evropských storech ty ceny asi budou podobný, ne-li stejný, a samozřejmě v Eurech.

Proto jsem se tu ptal, zda má někdo zkušenosti s předpacenými kreditkami - konkrétně ta iKobo (http://www.ikobo.com). Ta je totiž vystavená v USA, proto si myslím že by to mohlo na US store fungovat. Ale zkoušet se mi to nechce...(zatím teda :))

Nákup na jiném storu (viz. Švýcarsko) by asi šel, ale v USA mají nabídku, která mě zajímá, proto mi jde o USA...
Host
Host

Uživatelský avatar hop | pon led 28, 2008 12:53 pm

Momentálně hodlám vyzkoušet iTunes Gift Card z USA, tak dám vědět, až ji budu mít...
Host
Host

Uživatelský avatar Gounes | pon led 28, 2008 1:19 pm

nemo píše:A neni lepsi koupit iTunes Gift Card na Ebay a s tim se registrovat do US Store? Je to levnejsi...

PRESNE TA¨K , toto je jedina metoda jak skoro legalne a nejlevneji nakoupit na Itunes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

magic2 | úte kvě 13, 2008 7:56 pm

Ikobo

Ahoj tak jsem si pořídil iKobo kartu. Bohužel jsem zjistil, že pokud jsi ji pošlete do ČR tak je zablokovaná pro platby na internetu takže na iTunes i na paypal mate smulu. Jediná možnost je že někdo kdo žije v USA vam ji pošle to znamená že karta je doplňována majitelem v USA. Ta je potom povolena pro platby na netu. Petr

Uživatelský avatar Kojot0976 | pát črc 24, 2009 6:34 pm

Re: iTunes funguje na CZ kreditku.

Jeste je jedna moznost o ktere jsem slysel. Existuje sluzba (internetova) ve ktere si zaregistrujete svoji kartu (jakkoukoliv) a oni vam vytvori ekartu ktera je americka a s tim pote lze platit na US Itunes storu. Ma s tim nekdo nejakou zkusenost?
iPhone 5 6.1.4 64GB Verizon Wireless
iPad 4th Generation 6.1 128GB Verizon Wireless

Obrázek
John Appleseed is watching......
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv