[A] Vyřazení IP-vyčištění dat

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Renfra | sob srp 01, 2009 6:07 pm

[A] Vyřazení IP-vyčištění dat

Ahoj všem, snažím se většinou si všechno najít, ale tentokrát jsem se nějak zadrhla a nerada bych udělala nějakou chybu. Dnes jsem si koupila nový 3GS a svůj starý 2G bych ráda darovala neteři.
1) Pokud udělám Shift+restore stejným způsobem a se stejným souborem jako když jsem ho aktualizovala na OS 3.0 a po dokončení neobnovím ze zálohy, ale dám jako nový IP, budou všechna moje data smazána ? Nemusím ještě někde něco upravit ?
2) Odhlašuje se IP nějak z iTunes ? Vím, že iTunes se dá synchronizovat pouze s 5 PC, ale jak je to s IP v jednotlivých iTunes ? Tam jich mohu mít, kolik chci nebo je tam taky jen určitý počet ?

A ještě jeden dotaz k novému 3GS:
Vím, že na něm má být nějaká speciální povrchová vrstva, ale můj přítel se k IP chová dost macešsky a opravdu ho nosí všude. Folie má proto dost často hodně poškrábané. Myslím, že by bylo asi vhodné mu tam folii dát. Nepoškodím tím ale tu původní vrstvu? Co mi radíte ? Dali jste si folie ?

Díky za vaše rady

matoduri | sob srp 01, 2009 6:28 pm

Re: Vyřazení IP-vyčištění dat

k prvej otázke...keď chceš mať istotu, že všetky dáta sa zmažú a iphone bude ako nový, daj najprv Nastavenia->Všeobecné->Obnoviť->Vymazať celý obsah a nastavenia (s iPhonom zapojeným v nabíjačke, celý proces môže totiž trvať aj cca 2 hodiny)

o "odhlasovaníí" iPhonu z iTunes ja osobne moc neviem...k tomu nech sa vyjadria skúsenejší užívatelia :)

scorpi | sob srp 01, 2009 6:46 pm

1) Nemusíš nic. Stačí shift-restore
2) Nemusíš odhlašovat. Autorizuje a deautorizuje se pouze PC, např. po reinstalu systému.

Folie zde řešit nechci, ale já si ji tam dal. :wink:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Renfra | sob srp 01, 2009 7:02 pm

Díky za odpovědi i za "naznačení" :wink:

Vyreseno . LOCK . Juramac

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv