Restore na nonJB ze zálohy - přepsané systémové soubory

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

annaud | pon srp 03, 2009 9:06 am

Restore na nonJB ze zálohy - přepsané systémové soubory

Prolezla jsem to tu horem dolem a mnoho témat se problematiky dotýká, ale nikde jsem ji nenašla souhrně, proto zakládám nové téma (v případě, že jsem hledala špatně, kaju se a prosím o nasměrování).

Moje situace: před mnoha měsíci jsem zkusila JB, ale nevyhovoval. Bohužel jsem provedla některá nastavení jako schování ikonky akcií a Fotoaparát (měla jsem Darkroom), která se se mnou teď vezou. Když udělám restore, je to v pořádku, ale když vyvolám svojí zálohu, ikonky opět zmizí. Na poště mě zítra bude čekat 3GS a ráda bych do něj nahrála svojí zálohu, ale telefon měla kompletně čistý od JB. Opravte mě, jestli jsou jiné možnosti, prosím:

a) pokud nahraji do nového telefonu svoji zálohu, přenesu si tam i přepsané systémové soubory a ikonka fotoaparátu mi bude opět chybět
b) mou jedinou možností, pokud chci pracovat se svojí zálohou (smsky, uložené savy apod), je udělat ještě na starém telefonu znovu JB, vyvolat schované ikony, vše nastavit do původního stavu a opět se JB zbavit
c) pravdou tedy zůstává, že pokud člověk jednou udělá JB, už se ho nikdy nezbaví :)

Pokud existují jiné možnosti, budu za ně vděčná.

scorpi | pon srp 03, 2009 2:45 pm

Re: Restore na nonJB ze zálohy - přepsané systémové soubory

a) ANO, 3GS je má jiný hardware,jiný software, takže pokud systém poběží, tak určitě ne korektně. Spíš si myslím, že nepoběží.
b) ANO
c) NE, to pravda není v případě, že po restoru neobnovíš ze zálohy, ale dáš NEW iPhone.

Nahraj backup do starého founu, zviditelni všechny defaultní aplikace a zazálohuj si kontakty.
Nic jiného ti nebude ze zálohy starého fungovat na 3GS, alespoň ne stoprocentně. pokud se chceš vyhnout problémům, 3GS si po aktivaci zařaď jako NEW iPhone.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

annaud | pon srp 03, 2009 5:37 pm

Uvažuju o tom, je mi hlavně líto smsek a některých programů, ale jsem čistotný člověk a možná New Phone neodolám :) Každopádně díky za potvrzení mých doměnek.

Uživatelský avatar Beavers | pon srp 03, 2009 6:14 pm

SMS si můžeš stáhnout do počítače ve formátu html nebo pdf. Je tu o tom téma a píšu tam své zkušenosti. Viz: viewtopic.php?f=13&t=18561&p=162342&hilit=sms+html#p162342

Bohužel to prý umí jen 100 SMS, pak je nutno službu zaplatit, ale snad by to šlo postupně. Stáhnout jich 100, pak je z iP smazat a stáhnout další. Ovšem, pokud jich máš tolik.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv