Čeština od MACWELL - Sodoma-Gomora

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Meesha | čtv led 31, 2008 5:38 pm

Čeština od MACWELL - Sodoma-Gomora

Tak jsem se vrátil z firmy Macwell pěkně nasr.... Je mi líto, ale nedokážu to jinak říct. Čekal jsem, že to jsou profíci (resp. málokdo vám počeští iPhone), ale mýlka. Problém není v češtině (i když je nekompletní - některé hlášky vyskakují anglicky), ale v tom, jak to udělali. Nejen že jsem čekal ve vedro dvě a půl hodiny, než to udělají, ale přišel jsem (sakra!) o všechny kontakty, fotky, prostě vše! To nas..e. Takže kdo si chce nechat počeštin iPhone, tak MACWELL opravdu nedoporučuji! Samozřejmě jsem lehčí (naivka) o 800 Kč :( To admin: opravdu tu nechci šířit anti-reklamu, ale jen svoji zkušenost a ta je mizerná, takže bych touto cestou chtěl ostatní varovat. Až asi v průběhu nahrávání češtiny do iPhonu se mě zeptali, zda tam mám TURBOSim, a když odpověď zněla kladně, zhrozili se a pak sdělili děsivou zprávu, že o vše přijdu :( Což se stalo ... No co, alespoň mám hodnou ženu :)
Host
Host

testxxx | čtv led 31, 2008 5:45 pm

a z toho plyne ponauceni pouzijte cestinu odsud :lol:

Meesha | čtv led 31, 2008 5:50 pm

testxxx píše:a z toho plyne ponauceni pouzijte cestinu odsud :lol:

pokud vám nevadí, že přijdete o vše, tak jednoznačně
Host
Host

siana | čtv led 31, 2008 5:55 pm

Re: Čeština od MACWELL - Sodoma-Gomora

Meesha píše: Problém není v češtině (i když je nekompletní - některé hlášky vyskakují anglicky)...

Taktéž jsem uvažovala o macwellovské češtině, ale po tvém sdělení mě přešla chuť. Byl jsi vůbec upozorněn, že ti nahrají pseudočeštinu?? :roll: Jakou máš verzi FW?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Meesha | čtv led 31, 2008 6:04 pm

Vše nejdřív vypadalo velmi solidně. Mám firmware 1.1.2 s TurboSIM. Bylo těžké vůbec někoho v Macwell dohonit, pořád jsem tam volal. No a dnes to vyšlo, ale jak, viz můj příspěvek. Čeština ujde, až sem tam na nějakou tu hlášku, ale za 800 Kč ať si to strčí víte kam. Trvalo to hroznou dobu a navíc jsem o vše v iPhone přišel ... takže se to nevyplatí.

Necituj někoho komu odpovídáš jako druhý. Julek
Host
Host

stejk | pát úno 01, 2008 1:23 am

Mam 1.1.2, nemam turbosim, o nic jsem neprisel. Jsem spokojeny s cestinou od MACWELL. Prisel jsem a do 20minut jsem sel pryc. Moje zkusenost.

Uživatelský avatar Domy007 | čtv úno 21, 2008 7:32 pm

Já si teda osobně myslím, že čj od MACWELL je v pohodě. Mám jejich čj už týden a jsem s tím naprosto spokojený. Čekal jsem asi půl hodiny a data se mi nesmazala.
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv