[A] Upgrade->Recovery->Restore->Recovery->??? (2G)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Hnykda | pon srp 10, 2009 2:08 pm

[A] Upgrade->Recovery->Restore->Recovery->??? (2G)

Ahoj.
Tak se mi dneska povedlo dohnat svuj iPhone k restore. Nějak to přežiju, mám ho krátce, nic jsem tam neměl tak mi restore ani tak nevadí. Problem je, že to ale (asi) neřeší muj problém.
iPhone jsem si koupil v americe přes ebay, už jailbroken/unlocked.
Omylem jsem si iPhone updatoval na verzi 3.0.1 přes iTunes, a pak mi to hodilo recovery mod z kteryho jsem se nemohl dostat ani pres iBickr.

Tak iPhone mam po restoru, locked na USA operatora (nevim jakeho). iTunes mi ho nepripoji dokud do nej nevlozim simku, a kdyz do ni dam svoji vodafone, rekne mi ze sem mluvit nebude dokud tam nedam podporovanou (ano-neni unlockly). Muzete mi prosim co mam delat? Sem v recovery modu a iPhone je lockly.
redsn0w nejde, jelikož jsem iPhone ještě nespároval. Pwnagetool neumim použít, ale řekl bych že problém bude stejný... iBrickr mi ho taky nechce vzit :( . pomoc
Zrušil jsem is iPhone?

edit: Je jina možnost než sehnat US providera a pripojit to k itunes, nasledne unlock? Slysel jsem jeste neco jako boot nebo powersim karta. Copa to je?
Naposledy upravil Hnykda dne pon srp 10, 2009 2:23 pm, celkově upraveno 3

ls8 | pon srp 10, 2009 2:09 pm

Re: Upgrade->Recovery->Restore->???

Co je to za model? 2G, 3G, 3GS?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Hnykda | pon srp 10, 2009 2:10 pm

Re: Upgrade->Recovery->Restore->???

A ano, zapoměl jsem...
2G

Pomohlo by:

dodo_mt píše:Nic si neoddelal... :) tie pruzky znamenaju iba to ze si iPhone resetol...

• Vypni iPhone. A snaz sa ho dostat do DFU modu a potom Restore a custom FW.
  • Vypni iPhone pripoj k iTunes a daj Shift + Restore a vyber custom FW ktory si vytvoris. (Metoda funkcna na MAC)
  • Vypni iPhone pripoj k iTunes a daj Shift + Restore a vyber custom FW 2.2.1 ktory si vytvoris a potom spat na FW 3.x (Metoda funkcna na MAC)

Urcite nemas iPhone v DFU mode preto ti to nejde...

PS: 2Gecko je v podstate neznicitelne... :mrgreen:

dodo

?????
Pak bych ho jednoduše dostal z5 na moje oblíbené 3.0?

edit: Tak me napada ze tim poslednim bych stejne nevyresil ten problem stim, ze mi to iTunes neprijme

Uživatelský avatar cicolably | pon srp 10, 2009 2:57 pm

Re: Upgrade->Recovery->Restore->Recovery->??? (2G)

nechaj to už tak cez CTRL-SHIFT-ESC vypni všetko okolo itunes a spol
stiahni si redsn0w a odblokuj si ho na všetkých operatorov ,keby si trošku čítal a hladal mal by si to už davno odblokovane FW 3.0.1

TAKE NIEČO si mal hladať,len redsn0w si stiahni najnovší 0,8 .OKEJ.

viewtopic.php?f=96&t=18224
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Hnykda | pon srp 10, 2009 3:03 pm

Promiň to co řeknu ale sem dost nasr*n kvůli tomu co se mi stalo:
Kdybys ty trochu uměl číst, zjistil bys, že to nemůžu unlocknout přes redsn0w nebo pwnage! Je to v restore modu, se prostě nechytneš dokud ti to iTunes nepřečte! Si to skus, ani iBrickr se tam nedostal... Du skusit tohle bypass activaci a preparation for install sowftware. A řeknu vám, bude porod...

Uživatelský avatar cicolably | pon srp 10, 2009 3:08 pm

čítať viem ale o čom ty točíš?
a ty myslíš že ja mam 2G zo slovenska alebo čiech?
a čo chceš v Itunes registrovať ked ti neprijme SIM?
vypni itunes daj si redsn0w,odblokuj si iphone a potom sa dostaneš do iTunes
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

ls8 | pon srp 10, 2009 3:14 pm

Pwnage tool, resp. quickpwn si s tim urcite poradi. Redsn0w je pro iPhone 3G, ne?

Hnykda | pon srp 10, 2009 3:16 pm

Ne neporadí... redsnow je i na 2G. Takhle to prostě nejde, protože počítač vám nenačte iPhone ať děláte co děláte. iTunes vás vyhazuje ze všeho. Na internetu je jen jediný řešení a to "Bypass activation and prepare phone for software installation" .
Něco jako totální restore. Sme zvědavej jak si stimjako 4 denní majitel poradím.

ls8 | pon srp 10, 2009 3:19 pm

Opradu jsi zkusil obvykly postup?:

1/ Prepnout iPhone do DFU rezimu.
2/ Restore na originalni firmware Apple.
3/ Aplikovat QuickPwn

Pokud to nejde, co presne nejde? V kterem z techto kroku se to zadrhne, a s jakou chybou?

Hnykda | pon srp 10, 2009 4:25 pm

Re: Upgrade->Recovery->Restore->Recovery->??? (2G 3.0.1)

Takhle, stáhnul jsem si 3.0.1 přes iTunes. Nahodilo mi to recovery mode, tak jsem udělal restore (myslel jsem že to vyřeší muj problém-ale ne), a teď mám restorovaný, locklý iphone v 3.0.1 na us careera.
Když to připojim k iTunes, řekne mi to že musim vložit správnou SIM, bez SIM to ani nenaběhne (nedostanu se ani na obrazovku restore...Ale pres DFU to jde samozrejme).

QuickPWN se dostanu jen do stránky kterou přikádám v obrázku, dál nemohu kliknout na tlačítko. Řekl bych že stále ze stejného důvodu-nejsem spárovaný. Na 3.0.1 se totiž unlock dělá přes cydii.

Bypass activace nejde, myslím že na 3.0 už ne ale prostě se mi nepovede vytočit ani těch #*301*

Edit:Jaký je postup při quickpwn? v jakém modu má být phone?
Obrázek

Mimochodem, jedna velice divná věc je, že moje Vodafone CZ sim karta funguje-mam signal a muzu prijimat SMS (na displeje se zobrazi)

Volker | pon srp 10, 2009 6:24 pm

kvuli rychle se vybijejici baterce po nainctalovani Activate MMs pro 2G,ktery vlastnim jsem delal restore min 5krat behem mesice a pres Redsnow to fachci super.Navod jsem si nasel zde na foru.Jedinny my delalo problem zpocatku prepnuti do DFU modu,jak to tam dostanes a dodrzis navod,nemel by byt sebemensi problem.
Ipad 32gb3G
Host
Host

Hnykda | pon srp 10, 2009 6:56 pm

Byla chyba v instalaci te nove verze. Divný... Udělal jsem druhej restore a povedlo se, počítač mi to už přijmul+itunes se zachovalo jinak.
Takže jsem mohl ject normálně přes redsn0w. Děkuju a promiňte za potíže

Vyreseno, lock.
ls8

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv