Nový iphone 3g??

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar terry | sob črc 05, 2008 11:17 am

Re: Nový iphone 3g??

Proboha :roll: A proc myslis, ze je tady tema iPhone 2 (spekulace), kde se tyto problemy resi. A to minimalne v nekolika topicích, takže prosím, příště chvíli mysli, než něco napíšeš :evil:
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)

siska | pon črc 14, 2008 3:49 pm

Takže mám to potvrdené. Včera som písal email známemu, ktorý žije v USA aby mi kúpil ak sa dá iphone bez zmluvy s AT&T. Dnes volal, že Iphone je možné kúpiť iba 1ks na konkrétnu osobu /číslo soc. poistenia/ a iba so zmluvou. Takže som nahratý.

Benda | úte črc 15, 2008 10:34 am

siska: včera jsem byl v Germánii u T-mobilu a tam je prodávají klasickým způsobem jako u nás. Vybereš si tarif, podepíšeš a odneseš si iPhone. Varianta bez smlouvy není.
Jinak co se týká stejné ceny ve všech zemích, tak podle mě je stanovena max cena (kolem 300 USD bez DPH) a nižší je už na operátorovi. Apple přece nechce aby jejich produkt ležel ve skladu, ale aby se prodával, proto politika stejné max ceny všude.
Tady je ceník od T-Mobile DE.

Diablo | stř črc 16, 2008 9:43 am

No podle toho screenu se moc ta max cena 300 USD jak rikas nedodrzuje , napr nejdrazsi verze iPhonu 16 GB stoji podle screenu 250 Euro coz je o dost vic nez 300 USD , ale to se da cekat klasicke prevody cen mezi US a Evropou jdou vzdy 1 USD = 1 EUR i kdyz ten kurz uz je davno trochu jinde.

Benda | stř črc 16, 2008 10:23 am

Nezapoměn taky že cena v eurech je včetně DPH - konečná cena pro zákazníka.

Uživatelský avatar ygy | ned srp 16, 2009 2:41 pm

OT je inak velmi zaujimave citat prve komenty tojto temy ... naozaj som sa dost dlho takto schuti nezasmial :lol:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv