Jailbreak je pro mne nutnost která mi otevře s iPhone nové možnosti (už když se podívám na tu černou plochu bez pozadí v offic. verzy s nahuštěnýma ikonama - iBlank tam prostě nedáš, tak je mi smutno a tj. to nejmenší) i když chápu, že pro někoho je jailbreak zbytečný -no pro mne ne a samotné správné otevření iphone nic nezkazí -zkazit to můžou zase jenom lidé, tím co s tím dělají a co si do iphone potom nacpou.. takže je asi pro dost lidí dobře, že to apple zamkl- dostanou tam jenom ověřené věci z offic. zdroje a jsou chráněni před sebou samými.
k věci:
.. Jak píšou ti co to postihlo též, je to XP čkama a na nich to nerozchodíš. Jinak máš to v DFU mode, takže klid-dej normálně někde u kámoše z vistama nebo ještě lépe s mackem restore na offic. firmware, tím ho dostaneš do stavu jako jsi jej přinesl z obchodu.. no a potom, když budeš chtít vykonej útěk z vězení - v podstatě jsi to snad dělal dobře zradily tě ty XP, ale radši se ještě podívej na
video návod na JB 3GS s fw 3.01uvedl jsi, že jsi přečetl topic: "Ako spraviť Jailbreak iPhone 3G na OS 3.0 pomocou RedSn0w", vypadá to, ale že máš iphone 3GS (není špatné, když máš problém uvést co vůbec za ip máš) no dával jsi tam fw pro 3GS tak snad máš 3GS, tož se řiď
tímto návodem firmware 3.0 pro 3GS je - iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw firmware 3.01 pro 3GS má značení: iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw
OT:
jailbreak mi nestojí žádné nervy je to záležitost pár minut a pak bezproblémový chod s otevřeným systémem, blbůstky nepěstuji, tož malá parafráze a zjednodušení aka juramac -nic ve zlém a no flame, only humor- : to máte z toho, že děláte kraviny a blbnete s windows - Safari tam kulhá a iTunes hrůza - většina zbytku porod a problém za problémem -nechtěl bych to ani zadarmo.