Palm OS na iPhone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Moren | ned úno 24, 2008 9:15 pm

Palm OS na iPhone

Jiste mnozi prechazi z jinych OS na iPhone. Nekteri si nechavaji telefony dva. To je muj pripad. Stale jako hlavni zarizeni preveruji smartphony Treo s PalmOS. Tedy pokud patrite take mezi velke fandy PalmOS, mozna vas potesi zprava, ze StyleTap pripravuje emulator PalmOS pro iPhone.

Vice zde

autor spravy je tak nemohuci, ze nepozna inu znacku ako code a preto musia moderatori chodit za nim ako psikovia a opravovat po nom odkazy na web stranky, ktore pcha do code a robit ich pomocou znacky URL aby sa na tie odkazy dalo vobec kliknut. Alebo proste autor funguje roky na warezackych diskusnych forach a uz ma CODE tak zakodovane v hlave, ze sa mu to neda odnaucit? Keby neklikatene odkazy pisali vsetky jeho oblubene weby, tam by autor velmi nadaval na tych blbych adminov ale sam si neuvedomuje, co spachal.

pozn.mod.rony: zrusene vlozenie odkazu na web cez CODE a prerobene na znacku URL. Odpustite mi ten popis v odkaze ale niekedy je naozaj nutne TAKTO reagovat, ked DOBRE slovo nepomaha. Nabuduce uz budem NADAVAT. Ak nechcete mat so mnou zbytocny spor, zbytocne mi nadavat aka som nedotkliva svina, tak proste na odkazy pouzite URL a bude medzi nami klud :-) AUTOR je zaroven moderator, takze po precitani moze cely text spravy upravit a tieto moje blbe reci zmazat :-)

:) Klidne to tu necham. Uznavam, ze jsem chodil casto na warez fora a code bylo vcelku pochopitelne. Navic pouzivam Firefoxe, tedy veskere odkazy se utomaticky stavaji klikatelnymi a neresim zda jsou schovany v textu ci v URL znackach. Proto jsem tomu nedaval zadnou dulezitost v jakych znackach odkaz je. Cod se pouziva kvuli skryti trasovani, ale diky firefoxu je to stejne jjedno. :) Tedy priste pro uzivatele s IE to budu davat do URL. Me to vrasky neudela a kdyz to nekoho potesi, proc ne. :)
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar j.v. | ned úno 24, 2008 9:22 pm

Re: Palm OS na iPhone

Tady chce někdo slyšet pár škaredých slov kvůli code tagu, což? :roll:
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)

Julek | pon úno 25, 2008 7:34 am

:lol: jo Morene !!! :)

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

clie | pon úno 25, 2008 9:53 am

Snad to bude brzo dostupne, některé prográmky z PalmOS by se hodily :D

Uživatelský avatar Almi | pon úno 25, 2008 10:30 am

No, uvidíme čo s toho nakoniec bude :wink:
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Uživatelský avatar Gounes | pon úno 25, 2008 10:34 am

CODE znacku mam take hluboko zafixovanou v hlave a to i zduvodu ze pouzivam Maxthona a takove odkazy mi ani nevadi a na nekterych forech opravdu velmi vyuzivane nebo dokonce v pravidlech povinne :P

PalmOS kdysi sem mel Zodiaca ale v dnesni dobe bych spise uvital Windows Mobile :oops: to by pak byl hukot a jeste mi schazi emulator ZS Spectra a Amigy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar j.v. | pon úno 25, 2008 11:46 am

...jenomže tady nejsme na "některých fórech", ale na zcela konkrétním fóru o iPhonu. Navíc code tag se tu už před časem řešil, a dospělo se k závěru že "takhle teda ne" ;)

</OT>

//edit: napadla mě ďábelská myšlenka - vypnout code tag, muhehe :twisted:
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv