Problém s SSH

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Surfer123 | ned úno 24, 2008 6:59 pm

Problém s SSH

Dobrý Den,

Jsem tady nový.Do včerejška jsem měl verzi firmwaru 1.0.2. odemknutou by-pas metodou.Pk jsem zaktualizoval na na firmware 1.1.3. aktivoval a odemkl pomocí aplikace Ziphone včetně vymazaní 3.9 Baseband.Aktualizoval jsem BSD a Comunity resources a odinstaloval všecny aplikace co jsem měl naistalované na staré verzi protože jsem je stejnak neviděl na springboardu.Vše, až na pár problémků funguje fajn.

Problémy:

Installer - funguje dobře, než narazí na nějakou aplikaci kde zahlasí error pk ta chyba už přetrvává při manipulace s jakoukoliv aplikací. Vyřeší to jen vypnutí a zapnutí telefonu.Pak to jede opět fajn.

Některé aplikace nejdou spustit - naběhne okno aplikace a hned se zavře

Další problém mám SSH aplikací v instaleru mi zůstala na instalovaná (eště ze staré verze firmwaru) jenže nefunguje.Jednak není možnost volby vypínaní v aplikaci SERVICES.Nejde spojit z windows SCP.Zkoušel jsem ji odinstalovat ale je to zrovna jedna z těch aplikací kde si installer SEKNE a hodí Error.:-(

Wifi se automaticky nepřipojuje na mou domácí sít ikdyž je sítí už známou.Musím jít vždy do nastavení a tam ji musím ručně připojit.

Navizone a ani lokace v google map nefunguje skoušel jsem tip s nainstalovaní navizone ale vždy napise u navizone: nezna BTS a v goooglu že poloha nemuže byt ukazna něco v tom smyslu.

Zkoušel jsem hledat odpovědi na moje problémy půldením čtením vašeho fóra, ale nějak mě nic nepomohlo.Pro tedy píšu

Děkuji za všechny vaše rady
S Pozdravem
iphone user

Uživatelský avatar Danny2 | ned úno 24, 2008 9:49 pm

Re: Problém s SSH

Ahoj měl jsem stejné problémy pokud nechceš dlouze a slozite hledat reseni tak ti mohu poradit to co pomohlo me downgrade na 1.1.2 a vše funguje jak má včetně SSH. Jinak pokud se ti ukazuje stále err pk tak vetsinou pomuze smazat frontu me to pomahalo a pak hledat tu samou app z jineho zdroje :wink:
iPhone 5s 64GB Gold iOS 7.1.1
MacBook 13,3" with Retina
iPad 3 Black WiFi +3G 32GB
>>> http://www.servis-jinak.cz <<<
Host
Host

xslide | ned úno 24, 2008 10:17 pm

Problém s SSH by jsi měl vyřešit tak, že nainstaluješ BOSSPREFS a v ní SSH zapneš nebo vypneš.

S wifi jsem měl taky problém.Nepomatovala si moje heslo.Vyřešil to až přeinstal FW.

Problém s installerem se už tu řešil na foru.Někde to tu najdeš.Mělo by stačit přidat do installeru jeden source.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Surfer123 | pon úno 25, 2008 1:20 am

Zdar chlapy

Tk všechno až na lokaci sprovozněno. Nainstalované mám navizone i locate me a nic. Nedokáže lokalizovat.:-( Budu mít asi problém basebandem

xslide | pon úno 25, 2008 7:27 am

Problem s locate me jsem mel taky.Bylo to zpusobeno malo vysilacema v okoli a nebo spatnou wifi siti.na jine wifi a jinem miste uz me to jelo ok
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

belkov | pon úno 25, 2008 9:23 am

Záleží co máš za operátora. Locate me na T- mobile nefunguje,na O2 bez problémů.

Uživatelský avatar waczko | pon úno 25, 2008 12:44 pm

belkov píše:Záleží co máš za operátora. Locate me na T- mobile nefunguje,na O2 bez problémů.

Mám T-Mobile a Locate Me funguje v naprostém pořádku. Vyzkoušeno na vícero místech tady u nás. Řekl bych, že spíš záleží na wifi.
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv