ECID pre 3.1

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lepki | ned zář 20, 2009 9:07 pm

ECID pre 3.1

dúfam že tu táto téma ešte nieje a neviem kam to pastnúť, tak vytváram nové forum:
vzhľadom nato že som jeden ztých čo nemajú na svojom 3GS uložený certifikát a updatol som na 3.1 som sa dočítal že JB bude a už sa chystá a že v prípade budúcich apple updatov si má človek spraviť certifikát aspoň na tú 3.1ku.
tak teda som si skopiroval ten ECID
takto:
http://www.ihackintosh.com/2009/09/grab ... gs-os-3-1/
a potom si iphone registoval na cydiu cez windows, takto:
http://modmyi.com/forums/3g-s-downgradi ... p-now.html
potom restorol 3GS cez itunes.
takže otázky moje sú:
stačí si teda to ECID uložiť do textového dokumentu a už vlastne mám ten certifikát?
a pokial som toto spravil už by som mal mať registrované zariadenií v cydií...
moc sa toho nevyznám a tak riešim.
za akékoľvek postrehy a rady ďakujem...

pali777 | ned zář 20, 2009 9:54 pm

Re: ECID pre 3.1

Ako sa ti podarilo dostat Cydiu do 3GS s FW 3.1? Ci si tam mal 3.0 a az po registrovani si update-ol na 3.1? Pokial ano tak to je maximum co si mohol spravit. Teraz uz iba cakaj na JB.;)

lepki | ned zář 20, 2009 10:21 pm

nie nemal som cydiu v iphone... myslel som že henten druhý krok je akože nejaká windows registrácia...

pali777 | pon zář 21, 2009 6:58 am

Hm no podla mna je to tak vsetko co si mohol urobit....

Ale tiez by som chcel poprosit borcov ktori maju 3G[S] ci by nemohli dat dokopy nejaky kratucky navod o tom co je vlastne treba urobit s iPhone-om aby bol tento pripraveny na JB (hlavne co sa tyka certifikatov). Cim viac o tom citam tym mam s toho vacsi bordel v hlave kedze podla mna vela ludi na roznych forach miesa hrusky s jablkami. (jedny hovoria o 3GS druhy o 3G, ktomu su tam rozne FW a podobne)

Cize by bolo dobre sem mozno dat nieco ako ze ked dostanete iP 3G[S] s FW 3.0 mali by ste spavit toto...ked s FW 3.1 spravte toto....;)

scorpi | pon zář 21, 2009 8:47 am

patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv