Zablokovaný iphone 3G

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

N!nja | sob říj 03, 2009 2:17 pm

Zablokovaný iphone 3G

Dobrý den,

prosím o radu ohledně 3G. Dcera má koupený iphone 3g legálně v CZ u o2 a byla do něj nahrávána čeština někde v Praze, takže byl asi upraven. Včera nechtěně stáhla nový fw a iphone se zablokoval a displej ukazuje pouze možnost připojení k iTunes. Potřeboval bych poradit, co s ním mám udělat a pokud možno i linky na potřebný soft. S PC umím a původního iphona 2G jsem normál odblokovával,tak to zvládnu i teď. Pouze se neorientuji v té spoustě témat. Předem děkuji

7luke.com | sob říj 03, 2009 2:20 pm

Re: Zablokovaný iphone 3G

Co přesně ten displej teda ukazuje? Nechce pouze připojení k iTunes pro aktivaci? :D Připojili jste ho pak tedy vůbec k iTunes?

Uživatelský avatar toncek | sob říj 03, 2009 2:56 pm

Pokud je to koupené u CZ operátora. Postupoval bych normálně podle toho co ti svítí na iPhonu. Čili nejspší připojit ho k iTunes, který ti nabídne restore. Ten provedeš a je hotovo.

Nepotřebuješ nic odblokovávat. :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

N!nja | sob říj 03, 2009 7:52 pm

Aha,děkuji, to mě nenapadlo, připojil jsem jej znovu a teď tedy čekám, jak to dopadne :-) Dám pak vědět, zatím díky.

EDIT:

Super, tak vše šlape, ještě jednou díky, trošku jsem zazmatkoval. A jestli tomu dobře rozumím, tak pokud budu chtít i aplikace 3. stran, tak ho musím jailbreaknout, ale zatím na fw 3.1 jb není, je to tak?

Edituj svoje příspěvky, tak jako jsem to nyní udělal za tebe a nepostuj jich více pod sebou - viz. pravidla fóra. toncek

Uživatelský avatar toncek | sob říj 03, 2009 8:49 pm

Ne, pokud chceš nějaké aplikace 3. stran nic ti nebrání si je stahovat z AppStore. Pokud ti jde o aplikace, které tam nejsou, potřebuješ cydii (tedy jailbreak).

Jailbreak pro fw 3.1 již je. Lze to provést prozatím pouze prostřednictvím Pwnage Tool, což je nástroj dostupný pouze pro mac. Pokud máš windows, tak jediné řešení je prozatím nahrání custom firmwaru.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

N!nja | sob říj 03, 2009 11:51 pm

Rozumím, díky za rady :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv