Právě jsem se dočetla, že v momentě, kdy bude na našem trhu prodáván iPhone, již nebude možné používat telefon nelegálně dovezený....Máte někdo také takové info nebo je to další podařeý fake
je to blbost. technicky to realizovat jde, ale myslim, ze si neco takoveho nemuzou operatori dovolit a navic proc by to delali a tim se pripravovali o penize, ktere jejich zakaznici zaplati za volani. muzes se s nami podelit o adresu, kdes to cetla?
dalsi kachna dneska... A mam takove tuseni, ze by nebyla nahoda kdyby to bylo od stejneho autora... Uz takhle "normalni" lide vi o iPhone malo a jestli se k nim budou dostavat tyhle kachny tak budou zmateny jeste vic
Myslím, že jediné, jak by to bylo možné technicky realizovat by bylo identifikací přes IMEI (což by možná bylo pro operátory trochu nákladné), ale i kdyby, tak zIphone umí změnit i IMEI
četla jsem to v jednom studentském časopise (Stip), který se mi dneska dostal do ruky...taky si myslím, že je to blbina....blokovat to může jen operátor, ale ten tím nic nezíská....