Jailbreaknuty Iphone 3.G zadnej Signal

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

goroseregon | sob říj 03, 2009 10:41 am

Jailbreaknuty Iphone 3.G zadnej Signal

Ahoj mam problem, mam iPhone 3G z ameriky . Poprve kdyz jsem iPhone koupil tak jsem ho normalne jailbreaknul a unlocknul pomoci redsn0w ( na Softwaru 3.0). Vse fungovalo jak ma.
Pote jsem omylem updatnul iPhone na SW 3.1 , samozrejme hned hlasky jako ze vlozte platnou sim atd... sli jen emergency calls. Pomoci navodu na internetu se mi podarilo telefon downgradnout na SW 3.0 (pouzil jsem iRecovery) hurray Telefon sel normalne Jailbreaknout pomoci redsn0w. pak unlocknout pres Cydii. pres ultrasn0w. Vse funguje ale telefon nemuze najit zadnou sit , nejde tedy volat ani prijmat telefonaty proste nic.
vypis z settings/generall/about
network : not avaliable
Version : 3.0 (7A341)
Carrier : VF CZ 4.0
Model : MB046LL
Modem Firmware: 05.11.07
Bootloader Version: 05.09[G2M3S2]
Baseband Version: ICE2-05.11.07

Radsi jsem vsechno vypsal , prosim o pomoc uz si nevim pomoci :( :( :( , dekuji predem.
Naposledy upravil goroseregon dne sob říj 03, 2009 10:49 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar Tea Racer | sob říj 03, 2009 10:44 am

Re: Jailbreaknuty Iphone 3.G zadnej Signal

Odpoved tu už je, nejsem přiznivcem JB tak to nevim do detailu, ale vzhledem že pro win JB na 3.1 není tak se musí čekat a pro nedočkavce jako jsi ty je snad nejaké řešení, zkus to dát do hledání a řesilo se to také na chatu zdejsiho fora.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

xraverx | sob říj 10, 2009 6:53 pm

Dobry den, mam uplne stejny problem-zadny signal, stejne verze baseband i fw. Podarilo se Vam to nejak vyresit?

PaDoX | sob říj 10, 2009 7:07 pm

Mám pocit, že operátora už nerozbeháte vôbec. Downgrade basebandu je možný len keď máte bootloader 05.08. Unlock na basebande 05.11.07 nespravíte. Opravte ma ak sa mýlim.

Uživatelský avatar icefiresr | sob říj 10, 2009 7:14 pm

Je to tu uz omielane naozaj vela krat. Pokial to neslo cez ten starsi bootloader, zostava ti iba cakat na unlock tohto konkretneho basebandu. Tvoje sance su ale momentalne vyssie, nakolko je realna sanca, ze sa nieco taketo ma podla vyjadreni objavit do par dni.

Stand by :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

xraverx | sob říj 10, 2009 10:33 pm

Oki, dik za solidni odpovedi. Jeste se zeptam, jestli by na toho operatora nepomohly nejake ty redukce sim karet.. to TurboSim nebo tak neco... Nebo to je jen na ty stare FW?

hanziczech | ned říj 11, 2009 1:30 am

Zdravím,ano ultrasnow jde jenom na verzi 5.08 ne na 5.11,nějak to snad je možné dát si myslím na 5.08 a níž...ale nevím bohužel zatím jak,jinak určitě si dev-team láme hlavu nad ultrasnow pro 5.11,snad se ji brzo dočkáme,nevěřil bych tomu že vůbec nebude...chce to čas....zatím z toho budeš mít pouze iPod :P

EDIT:

už jsem to našel...ten nowý unlock by se měl jmenovat ferociousbird jen tak pro zajimavost

edituj svoje příspěvky a nepostuj jich více pod sebou, viz. pravidla fóra. toncek

xraverx | ned říj 11, 2009 10:01 am

Ale jeste nevysel, nebo se pletu? nemozu ho na netu nikde najit

Uživatelský avatar toncek | ned říj 11, 2009 10:11 am

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

xraverx | ned říj 11, 2009 10:30 am

:) jasne ze jsem ten topic nasel, prave na zaklade neho jsem se ptal jestli to uz vyslo... pry by to melo vyjit co chvila...

Uživatelský avatar rony | ned říj 11, 2009 7:27 pm

Vela stastia pri cakani na unlock.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

jirka.rouzi | ned říj 11, 2009 8:08 pm

re:rony: :D :D moderátor by neměl být zlomyslný :D ,pánové dobrá zpráva je že nahoře v pravo je vyhledavač a ta špazná,že máte totálně zablokovanej modem a není způsob jak to opravit.Ale mimo služeb operátora vše funguje,jsem ve stejné situaci a jako navigace která umí fotit,wifi,přehrávat filmy a hudbu,pamět 16gb to docela jde.Sice se píše že tato situace je na furt ale nikdy neříkej nikdy. :)
Edit:Píšu že na to nic není,neztrácejte čas hledáním až se něco objeví tak to tady určitě bude tady máte tip co už vyzkoušený viewtopic.php?f=115&t=21604

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv