Po JB na firmware 3.1.2 nadalej bateria rapidne klesa

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar simir77 | ned říj 11, 2009 6:17 pm

Po JB na firmware 3.1.2 nadalej bateria rapidne klesa

Ahoj po JB jsem zjistil,že baterie stále jako při předchozích JB klesá a docela výrazně 10% za dvě hodiny,IP mi v programech typu T pod....ukazuje že není spraven JB,,,to je možná ale chyba T podu,nevím,každopádně mám zatím takové zkušenosti,co vy?
Pokuď jsem něco porušil ohledně fora tak se omlouvám....snad ne!
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi

Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | ned říj 11, 2009 7:18 pm

Re: Po JB na firmware 3.1.2 nadalej bateria rapidne klesa

tak dobre, ja sa spytam, uz sa na to pytam ako papagaj. Po jailbreaku si zvolil Restore from backup? Ak ano, preco, ked prave to je ten dovod?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar simir77 | ned říj 11, 2009 7:23 pm

Asi jsem to nepochopil,ja měl normalne firm 3.1.2 a udelal jsem si jailbreak a pote pripojil na itunes ale restore jsem nedelal,akorat se udelala synchronizace nic vic,tak nevim co myslis tim Po jailbreaku si zvolil Restore from backup?ja jsem nic takoveho nedelal
Ipad 16 GB WiFi

Macbook Air
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

scorpi | ned říj 11, 2009 8:31 pm

Někdy si tady připadám jako na Marsu.
Ten firm 3.1.2 si tam nějakým způsobem musel dostat, ne? Jediný způsob, který je ve tvých možnostech je restore nebo update.
Pokud si zvolil restore, při dokončování si dal možnost nový iphone nebo obnovu ze zálohy?
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar simir77 | ned říj 11, 2009 8:36 pm

Jasne dal jsem update ale baterie mi sla v pohode,az potom co jsem udelal JB tak sla baterka dolu,tak nevim....to mam ted udelat restore na novy IP v Itunes a pak jailbreak a baterka bude ok?Ted si vspominam itunes mi nabidnul update a nahral se novy firm a vse bylo v poho jako pred uptade a nedelal jsem ani restore ani obnovu ze zalohy no tak nevim no sory za lamovske otazky ale fakt nevim
Ipad 16 GB WiFi

Macbook Air
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

raider | pon říj 12, 2009 1:00 am

Zachovej klid.Mě s tím samým problémem pomohlo udělat obnovu všech nastavení a od té doby je baterka vpohodě.

Uživatelský avatar rony | pon říj 12, 2009 8:20 am

sprav reset all settings (tak nejako sa v telefone vola ta polozka), mohlo by to pomoct. Ak nie, znovu restoruj firmware.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar simir77 | pon říj 12, 2009 12:28 pm

Tak mobil zapnut dnes v 04:00 asi 20 minut na netu jeden hovor asi 3minuty,zapnuté push 3sms a občas hledání sítě,jsem v práci a občas jsem tam kde není signál.A teď ve 13:25 mám 70% baterie.Tak nevím zdali je to ok,dle mého nazoru je to o trochu horší než tomu bylo před Jailbreakem,ale už to není tak hrozne jako to bylo po provedeni JB,pomohlo opravdu asi dat reset all v nastavení,Myslim ze to je ucházející,co vy na to,mate lepší vysledky abych mohl zhodnotit?
Ipad 16 GB WiFi

Macbook Air
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Arrow79 | pon říj 12, 2009 12:40 pm

simir aku mas dobu pouzivania? Percenta nevyjadruju uplne presne info o spotrebe. Napriklad ja mam teraz dobu pouzivania 22 minut a baterka je uz na 88%. Mimochodom, pred JB mi tiez rapidne klesala.. a nerobil som obnovu :) Cize uz si asi zvyknem, ze akonahle som niekde pri zasuvke, alebo usb, tak 3GS je napojeny...
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar simir77 | pon říj 12, 2009 12:59 pm

To já právě nevím protože mi to neukazuje,bud jsem nemel foun zcela nabit i když mi to ukazovalo 100%,po jailbreaku se mi to občas stane ze se to neukáže je tam jen pomlčka ale myslím si tak odhadem 35-40 minut jsem to aktivně používal
Ipad 16 GB WiFi

Macbook Air
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Arrow79 | pon říj 12, 2009 5:30 pm

Asi si restartoval springboard, preto neukazuje. No, vydrz na 3GS je nadalej slaba az kriticka.. ale JB na nu vplyv urcite nema. Mal som 3GS s OS 3.1 a 3.1.2 tyzden, padalo to stale rovnako..
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Beavers | pon říj 12, 2009 5:58 pm

OT: Dle těchto zkušeností mi připadá, že slovutná Apple vydala opět další "rychlokvašku" v podobě FW 3.1.2, aby nadělala zmatky kolem blížícího se dokončení nástroje pro JB, aniž by nová verze řešila problémy s baterkou (pokud je pravda, co se zde dočítám) a možná i problémy jiné. Těmito postupy si dobré jméno nedělají, ale zřejmě vědí dobře, proč tak činí. Mám dojem, že svým vynálezem iPhone (ač vynikajícím) si nastavili laťku příliš vysoko a teď nemají na to její výšku zdolat. Aniž bych byl jejich odpůrcem či zastáncem, mám z toho dojem, že jsou poněkud opiti svými úspěchy, lidově řečeno, že parádně zfrajeřili.
Neberte, ale má slova zase příliš vážně, reaguji jen na to, co se dočítám, a pokud má někdo takovouto zkušenost s pannensky čistým FW 3.1.2 bez JB, nenechává mě to v žádném případě v klidu a říkám si: kde jsou ty časy, kdy bojovali (a vybojovali si) místo na slunci s prvním iPhone, který byl jak HW tak SW velmi robustní? Tyto dnešní "plasťáky" 3G a 3GS a rychlokvašené upgradey FW jsou již dávno o něčem jiném. Říká se tomu kšeft nebo také přerod z kvality na kvantitu. Bohužel, je tomu ale tak u veškeré techniky.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Arrow79 | pon říj 12, 2009 6:18 pm

OT: Beavers velmi pekne napisane. Oficialne 3.1.2 neriesi problemy s baterkou, nieje to ani v changelogu a nenasvedcuju tomu ani pribudajuce kriticke ohlasy na Apple v ich diskusnom fore. Apple sice rozposlal par ludom profil na battery logging (uz od vydania 3.1 a kritiky na vydrz baterie), ale este ani zdaleka sa im nepodarilo vyriesit tento problem. Dost ludi v ich fore vini Apple z toho, ze asi ani necitaju forum a na koncoveho uzivatela doslova seru. American si ale zajde do Apple Storu, vymeni kus za kus, ak sa mu opat prejavi chyba, ide opat do Apple Storu. Co ostava nam? My dame reklamovat iPhone a servis nam zrusi zaruku, aj ked na to nema ziadne pravo...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

jablickar | pon říj 12, 2009 7:12 pm

Slabsi baterii opravdu zpusobuje jailbreak od geohota, aspon ja si to myslim a takovych lidi je na internetu spousta. Ciste nainstalovani 3.1.2 a baterka mela snad nejdelsi vydrz, co jsem kdy mel (iPhone 3GS).. po jailbreaku klesala baterie rapidne, po resetu neklesala tak rychle, ale stale to bylo o mnoho slabsi.. po kompletnim restoru je baterka opet v pohode.. slabsi vydrz zpusobuje jednoznacne jailbreak od geohota, aspon to je muj zaver..

Uživatelský avatar Arrow79 | pon říj 12, 2009 7:59 pm

Zaujimave. Mne sa to po JB sprava presne rovnako ako s cistym OS, cize stale bieda.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | pon říj 12, 2009 8:02 pm

Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv