Po upgradovani iPhone 2G iTunes vypisuje ze zla sim karta

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

zaby | úte říj 13, 2009 9:52 am

Po upgradovani iPhone 2G iTunes vypisuje ze zla sim karta

Ahojte,

mam taky problem. Kamarat mi dal telefon aby som mu ho ugradoval na 3.0 firmware. Co slo bez problemov. Po tom ako sa upgradol mi vypisuje ze je tam zla sim karta a iTunes mi ani neukazuje moznost restore ani nic obvykle...len ramcek s informaciou ze je tam zla karta a iPhone ukazuje obrazok pripojenia k iTunes a emergency call. Skusal som odblokovanie cez redsn0w-win_0.8 ale aj po tom to iste. Telefon je asi z dovozu pred tym fungoval bez problemov...

co s tym?

Dakujem

Uživatelský avatar lukas26 | úte říj 13, 2009 9:57 am

Re: Po upgradovani iPhone 2G iTunes vypisuje ze zla sim karta

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4302

musí to jít! nezapomeň mít zaškrklý unlock...a pokud je to 2G, tak je na 100% z dovozu, u nás se neprodával, či-li je blokovaný na jednu SIMku a tímhle ho musíš odblokovat...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mag | úte říj 13, 2009 5:25 pm

tak nevim, jestli musim...ale me se to nezadarilo..sw ceka na reboot ktery nikdy nenastane..jedine pokud pripojim a odpojim telefon, zacne tam cpat ramdisk, ale vsechno skonci strasne rychle...do 10 vterin.. a telefon je samozrejme nezmenen :-(
Nejake napady ?

zaby | stř říj 14, 2009 12:44 pm

Tak mne sa to nakoniec podarilo. Problem bol ze v telefone bol firmware 3.1 a na odblokovanie som zadaval 3.0:-) ked som tam dal cez nuzovy rezim v iTunes 3.0 a nasledne odblokoval cez redsn0w tak mi to brebehlo podla ocakavani a telefon je plne funkcny...akurat som stratil kontakty z telefonu ale to je mojou chybou ze som si nevsimol, ze sa nezosynchronizoval:-)

Dakujem este raz.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv