Jasně, já fórum už čtu asi 14 dní, a je tu spousta informací, které mi pomohly a které jsem si vzal k srdci..snažím se pořád něco dalšího nastudovat a třeba vyzkoušet..(za ty 2 dny moc prostoru nebylo).. jenže v tom okamžiku tě nenapadne nic konstruktivního-prostě mě to štvalo..Navíc člověk něco přečte, ale pokud si to nevyzkouší tak to stejně zapomene..
Nejsem si jistý, zda se to tady o té baterce zmiňovalo (asi určitě) tak jsem se připtal. I když podle mě to není nejlepší řešení, když člověk chce přidat, ubrat nějakou hudbu, video, fotky..tak se ke kompu musí stejně připojit no a Iphone už se začne automaticky nabíjet..
A to, že si ze mě budou prdel? Mě až tak nevadí, bohužel nemůžu vědět všechno, a někdo je zkušenější uživatel-ví toho víc, používá přístroj déle, je větší šťoural atd..takže pokud chce poradí pokud nechce ať se klidně zasměje..Hold jak se říká někdo umí to a ten zas tohle, takže pokud si ze mě kvůli tomu někdo dělá prdel mi je celkem jedno..

Časem určitě taky budu schopný poradit..
Ono to není ani tak, že já bych po obrazovce packal kde co, snažím se dávat pozor

Jenže jak s něčím takovým jako je iPhone přijdeš do společnosti lidí, kteří ho ještě neviděli, tak každý se chce podívat, vyzkoušet si to..a pak to tak dopadá..
sry za OT..