Iphone 3G pouze aktivace

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Apple store | sob říj 25, 2008 4:03 pm

Iphone 3G pouze aktivace

Ahoj koupil jsem si iPhone 3G 16gb u o2 ale je v něm firmware 2.0.2 jenže tam chci již 2.1 a proto se vás ptám jak mám iPhone po restore aktivovat bez jailbreaku, protože když to udělám přes quickpwn, tak se mi i jailbreakuje :(

Paly | sob říj 25, 2008 5:23 pm

Re: Iphone 3G pouze aktivace

Kupil si si iPhone ofiko? Mas kartu od daneho operatora? Tak staci urobit update original v iTunes, potom (alebo predtym) aktivovat je to jedno kedy po update uz nie je nutne viac robit aktivaciu.

A potom mozes robit JB alebo nie. Ako chces.

Ak kartu nemas a iPhone nebol aktivovany tak to je uz iny problem potom je nutne pouzit Yessim napr alebo ine.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob říj 25, 2008 5:25 pm

Pokud jej máš určený pro náš trh,aktivace se po připojení k PC/iTunes provede sama během 5-vteřin...jedinou podmínkou je že PC musí být připojený na net.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

flegmatik | sob říj 25, 2008 7:32 pm

Apple store píše:Ahoj koupil jsem si iPhone 3G 16gb u o2 ale je v něm firmware 2.0.2 jenže tam chci již 2.1 a proto se vás ptám jak mám iPhone po restore aktivovat bez jailbreaku, protože když to udělám přes quickpwn, tak se mi i jailbreakuje :(

nepochopil som co vlastne chces.... prechod z 2.0.2 na 2.1 je upgrade..... spravis to pripojenim na itunes cez internet.... je to automaticka cinnost....
aktivacia sa robi iba pri kupe iphone po prvom vlozeni sim karty.... je to mozne len s kartou daneho operatora pokial je blokovany...
jailbreak je vlastne oblokovanie tlf na doinstalovanie inych aplikacii ako z apstore....
odblokovanie sw nie je zatial mozne..... mozes to urobit jedine ce turbosim kartu alebo yesim
tak ze hlavne napis co chces naozaj robit....
Iphone 3GS, 6.01, JB
Iphone 4, 5.11, JB
Iphone 5, 6.1, JB
Ipad 64GB 3G, 5.11, JB
Host
Host

Apple store | sob říj 25, 2008 7:49 pm

Ano mám o2 kartu ale nachápu jak to že to má O2 takhle udělaný pomocí čeho iPhone a iTunes rozpozná že je oficiální asi podle bootloaderu že ????

flegmatik | sob říj 25, 2008 8:01 pm

vacsinu akciovych tlf a nie len iphone si operator uz pri kupe od vyrobcu necha zablokovat na identifikacny kod sieti.... to znamena ze ked do akehokolvek tlf das sim kartu , tak ta sa snazi pripojit ku konkretnemu operatorovy.... a tak samozrejem ze telefon sa bud prihlasi alebo ti zahlasi ze je simkarta zablokovana.... v pripade iphone sa ti iba nepripoji na siet.... odblokovat je mozne oficialne cez odblkokovacie kody ktore su generovane ku konkretnemu imei...... v pripade ze iphone nie je blokovany tak sa ti samozrejme aktivuje cez akukolvek sim kartu.... i tunes tam sluzi iba na registraciu.....
Iphone 3GS, 6.01, JB
Iphone 4, 5.11, JB
Iphone 5, 6.1, JB
Ipad 64GB 3G, 5.11, JB
Host
Host

Uživatelský avatar Vitezslav2 | sob říj 17, 2009 11:27 am

Mám nový 3GS a asi je zablokovaný.Můžete mi poradit jak ho odblokovat?Díky.Podotýkám,že se nemůžu dostatještě do menu,protože bez správné SIM mne to v iTunes dál nepustí.
iPhone XS Max 256GB
iPad 32GB WIFI
Apple Watch Series 4 Nike+ 44mm
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv