[A] ePub do iPhone přez DiskAid?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tiburano | stř říj 14, 2009 9:40 pm

[A] ePub do iPhone přez DiskAid?

Ahojte lidi...stáhl jsem si app do iP jménem Stanza...zajímá mě jestli je možné nahrát .epub do iP přez DiskAid? Nemam jinou možnost....zajímá mě cesta do složky kam se ukládají ty epub knihy. Jestli někdo víte tak pls písněte rád bych si přečetl pár knížek na iP:) Předem díky za rady...

cernakus | stř říj 14, 2009 10:12 pm

Re: ePub do iPhone přez DiskAid?

No, dostat něco do stanzy není taková sranda. Má svůj vlastní nelogický systém. Vše se nachází ve složce /var/mobile/applications/hexa kód aplikace/Documents/Library/číslo uložené knihy

A zde je problém, nejen že v záplavě aplikací je dlouhé ji najít, navíc stanza si ukládá informace o knihách do nějaké databáze a vytvoření čísla adresáře a nahrání epub knihy nestačí. Tahle holka je vcelku imunní na přidávání knížek po vlastní ose a rozhdoně to není jen copy/paste operace.

Edit:
Zmýlil jsem se, jde to snáze. O 2 příspěvky níže to popisuje elka
Naposledy upravil cernakus dne čtv říj 15, 2009 10:06 am, celkově upraveno 1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tiburano | stř říj 14, 2009 10:23 pm

Tak to je poměrně nešikovná app hlavně pro ty co jako já nemají možnost to pomocí URL nahrát doma z WiFi do iP přez tu Stanzu. Neznáte někdo pls nějaký šikovnější prográmek na čtení e-books s jednodušším vkládáním těchto e-books? Nejlépe copy and paste přez dikaid:) děkuji...

Uživatelský avatar elka | čtv říj 15, 2009 8:42 am

Samozřejmě, že to jde jednoduše přes DiskAid. Přepněte se v DiskAid do Media Folder, přejděte do složky DCIM, tam založte složku Stanza. Cokoli s příponou epub nahrajete do této složky se vám automaticky nahraje do knihovny ve Stanze při spuštění.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

tiburano | ned říj 18, 2009 12:52 pm

Mnohokráte děkuji elka...funguje to jak si napsal. Pls LOCK :)

Tak jo, když chceš. Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv